16 жовтня 2000

Архів

Новини
20:14
Ющенко йде у відрив
За літо прем'єру стали вірити більше, а президенту менше. А причину всього цього переважна більшість українців бачить у боротьбі владної еліти.
18:56
Російські експерти по-різному оцінюють результати газових переговорів
Активи газотранспортної системи навряд чи покриють борг України Росії за поставку газу, кажуть аналітики ПРАЙМ-ТАСС.А ось експерти СМИ.ru навпаки вважають, що запропонована Україною операція вигідна.
17:49
Венеціанська комісія виступає проти президентських поправок до Конституції
Президентський законопроект щодо імплементації підсумків всеукраїнського референдуму "не може бути прийнятий у тій формі, в якій він є", вважає Венецианська комісія.
17:18
Кучма та Путін поховали СНД
Російський і український президенти крім газових домовленостей досягли ще однієї угоди - не турбувати зайвий раз привід СНД і дати йому спокійно й остаточно померти.
15:10
Сочінський газават
Переговори Путина і Кучми в Сочі ледь не цілком були присвячені газу. Судячи з заяв напередодні, Москва і Київ розмовляли через перекладача. Тому що без нього переговорники один одного не розуміють.
15:01
Кучма умовив Путіна. Попередні підсумки - борги України з газу знову стануть державними
Росія бере на себе забов'язання "пропустити" туркменський газ до України і сама готова постачати свої енергоносії. Таку обнадіюючу для української сторони заяву оповістив після переговорів з Леонідом Кучмою президент Росії Володимир Путін.
12:06
Українська "правиця": "конструктивна опозиція" чи принципова позиція?
Попри заспокійливі заяви про те, що нові вибори, мовляв, нескоро, непередбачуваність розвитку подій у зв‘язку з можливим схваленням чи несхваленням у другому читанні "конституційної реформи по-кучмівськи" спонукає партії до активного пошуку можливих союзників.