18 квітня 2001

Архів

Новини
23:02
Правила гри в захисті
Політичний контекст роботи української адвокатури
Усі опитані нами адвокати зізналися, що очікують на кінцеве рішення щодо правомірності арешту Тимошенко, як на щось знакове. Рано чи пізно стара система має дати тріщину.
20:40
Україна, покайся, грішниця!
Головатий розповів Кучмі все, що думає. І закликав піти
Рятівником України перед катуванням в Європі призначено міністра закордонних справ Зленка. Кучма доручив йому особисто виступити на ПАРЄ, яка 23-27 квітня розгляне питання виключення України.
20:30
Парламент не бажає залишатися осторонь від скандалів і готовий висловити здивування
Народні депутати України "з великим занепокоєнням" сприйняли повідомлення про надання політичного притулку Миколі Мельниченку в США. Про це йдеться у проекті заяви ВР, яку пропонується затвердити окремою постановою.
19:35
Кабінет міністрів: Торг доречний!
Свідомо або випадково, але на наступний день після звіту уряду в Верховній Раді Ющенко запропонував парламентській більшості заповнити дві квоти в Кабінеті міністрів. Також прем'єр радить більшості сформулювати зауваження до конкретних членів уряду і внести свої кандидатури.
17:54
Біологічний тупик міністра Смирнова
Міністр внутрішніх справ України Юрій Смирнов заявляє, що розслідування справи про зникнення журналіста Георгія Гонгадзе зайшло у тупик. Хід думок міністра наводимо без коментарів і змін. Кожну з цитат рекомендуємо прочитати кілька разів, щоб максимально глибоко вникнути у її глибину.
17:18
Мирослава Гонгадзе: слідство свідчить про брак демократії
Те, як проводиться слідство про смерть Георгія Гонгадзе, яскраво говорить про брак демократії в Україні, так говорить дружина Гонгадзе Мирослава. "Я постійно себе запитую. Не можу повірити, в те що вони справді такі кошмарні непрофесіонали. Якщо ж вони професіонали, тоді мусить існувати якась причина, через яку вони так проводять слідство".
15:48
Прем'єр перед бурею
Минулої суботи українська газета опублікувала фотографії розкішного будинку Віктора Ющенка. У четвер російський телеканал звинуватив його дружину в роботі на ЦРУ. Минулого тижня голова рахункової палати назвав вражаючі цифри бюджету за минулий рік "повним блефом".
14:44
"Заказуха" - це аргумент чи факт?
Другий день поспіль російські ЗМІ, а за ними й українські любителі неперевірених сенсацій цитують новини російського інформаційного агентства "АиФ-Новости". Українські замовники компромату, брехні та "зливів" все частіше звертаються за допомогою до російських безвідмовних журналістів.
12:34
Леонід Кучма: Зараз не до гітари
Лексикою Лукашенка про таємницю Папи Римського
Ура! Не пройшло і півроку, а Кучма вже визнав, що в Україні "політична криза в наявности". Тому "гарант" агресивний – він зізнався, що зараз йому "не до гітари", а замість струнного інструмента хотів "взяти булаву і стукнути декого по голові".