18 червня 2001

Архів

Новини
22:16
Бродський наїхав на Мітюкова. А заодно і на Пустовойтенка з Ющенком
21:10
Пінчук стане (анти)монополістом
І "Трудова Україна" нарешті дочекалася від Кучми сувеніра на честь повалення Ющенка. "Гарант" пропонує звільнити Олександра Заваду, який проробив на чолі Антимонопольного комітету вісім з половиною років. Іншою постановою Кучма пропонує призначити борцем з монополіями "трудовика" Олексія Костусєва.
19:13
Україні запропонували оформити газовий борг перед Росією в єврооблігації
18:32
Імплементація вертикалі повертається
Найуживанішими словами на черговому Форумі демократичних сил, який відбувся 18 червня в київському палаці "Україна", були "консолідація" та "стабільність". Консолідація всього, що тільки можна консолідувати. І все, звісно, заради стабільності.
18:06
Указ(о)кратія
Указократія – це форма держави, де не дотримуються головних принципів сучасної демократії. Стратегія Кучми полягає не в прагненні побудувати президентську республіку, а у площині переділу влади на свою користь при знятті з себе будь-якої відповідальності.
17:51
"Репортери без кордонів" доводитимуть Кучмі свою незаангажованість
16:24
Пустовойтенко пропонує прийняти нову Конституцію. Медведчук – проти
15:25
Три незворушних amigos
Самі винуватці сум'яття – спікер Ради Іван Плющ і його перший заступник Віктор Медведчук – зберігають спокій. А якщо і буде відставка когось із керівників Верховної Ради – у що Плющ особливо не вірить – то піти має вся трійка парламентского начальства.
11:47
Плющ, Медведчук, Гавриш – на вихід?! Волков так не думає
У Верховній Раді назріває "оксамитова контрреволюція" - зібрано підписи під проектами постанов про відликання керівників парламенту. Хоча всезнаючий політарифметик Олександр Волков уже встиг підрахувати, що відставки не буде.