19 червня 2001

Архів

Новини
20:27
Україна стала "післякризовою". Час приватизувати трубу
Щорічні збори іноземних бізнесменів принесли дві новини. У вівторок Україна дізналася, яку назву має даний етап її історії. Зараз, як стверджує Кучма, - "післякризовий етап розвитку". Після цього "гарант" назвав форму, в якій він бачить майбутнє головного державного надбання – українських газопроводів. На думку Кучми, трубу треба приватизувати – проти цього категорично виступав Ющенко.
18:30
Єхануров буде поруч з Кучмою
Кучма працевлаштував Юрія Єханурова. Перший віце-прем'єр в уряді Ющенка знову буде першим – першим заступником глави адміністрації президента. Водночас він буде начальником головного управління з організаційно-кадрової роботи і взаємодії з регіонами.
18:08
"Це його справа"
Такими словами відреагував віце-прем'єр України Семиноженко на репліку свого безпосереднього начальника прем'єр-міністра Кінаха про те, що депутати-члени уряду мають відмовитися від мандатів. Семиноженко робити цього поки що не збирається. Кінах також не поспішає.
16:33
"Україна без Кучми" провела пікет у канадській столиці Оттаві
16:14
Парламент не має права давати доручення Генпрокуратурі
15:45
Удовенко став головним каратистом країни
13:27
Кучма сам наривається
Комітет захисту журналістів (CPJ) – незалежна міжнародна організація, яка базується в Нью-Йорку і вже два рази включала Кучму до десятки ворогів преси, – написав листа протесту українському "гаранту".
12:50
Ласкаво просимо, Романе Купчинський!
Міністерство закордонних справ України по-своєму спростувало у вівторок слова директора української служби радіо "Свобода", який заявив, що йому заборонений в'їзд на територію України. МЗС говорить, що СБУ про прийняття такого рішення зовнішньополітичне відомство не повідомляло. "Свобода" розв'язала інцидент "вітанням".
12:15
Мороз: "Справа Гонгадзе не дописана і до середини"
11:31
Контрреволюція закінчилася, не розпочавшись
Верховна Рада не змогла включити до порядку денного роботи сесії питання про відкликання керівників парламенту. Всі три проекти постанов – щодо кожного з керівників парламенту – були внесені депутатами з фракції комуністів. Крім КПУ за відставку голосували соціалісти і "Батьківщина". Найбільше недругів виявилося у Медведчука.