23 травня 2001

Архів

Новини
20:14
Україну залишать в Європі – до осені і для профілактики
Вальтер Швіммер, генсек Ради Європи, заявив в середу, що справа Гонгадзе "мусить бути розслідувана до кінця". Водночас він виступає проти виключення України з Ради Європи – однак свою позицію він пояснює не досягненнями вітчизняної демократії, а небажанням "карати населення за помилки урядів і національних парламентів".
20:13
Зоряна година Кінаха
Кандидат на посаду прем'єр-міністра України Анатолій Кінах активно розказує журналістам про свої плани на майбутнє. За словами Кінаха, відносини України з Росією будуть "безумовно, одними з пріоритетних". Кінах знайшов також час відвідати у лікарні "Феофанія" Віктора Ющенка.
18:25
Розгляд українського питання в ПАРЄ поки ніхто не відкладав
17:21
"Трудовики" підтримають Кінаха
16:55
А може прем'єром буде Плющ?
15:44
Пам'ятник-примара як ознака безпам'ятства
Минулої ночі, о 4:30 ранку близько п'ятнадцяти осіб у цивільному одязі зняли і вивезли пам'ятник загиблим журналістам, який було встановлено 21 травня біля інформаційної агенції УНІАН. Юрій Луценко думає, що "команду на знос давали найвищі злочинці, яким дуже заважав перелік їх жертв".
12:48
Тимошенко: "Навіть уряду Ющенка, щоб навести порядок після Кінаха довелось би працювати не один рік"
Відповіді Юлії Тимошенко на питання учасників чат-конференції, організованої УП.
YuYar Якби Вам запропонували сфотографуватися на обкладинку журналу, який би Ви вибрали: "Playboy","Наталі" або "The Time"?"
Тимошенко Для справжньої жінки найкращий вибір - "Плейбой"...
12:24
Проти Кінаха будуть праві. За - Волков. "Трудова Україна" ще думає
Кандидатура Кінаха вже офіційно внесена Кучмою до Верховної Ради. "Трудова Україна" вирішить, чи підтримувати Кінаха, у четвер о 9 годин ранку. Сам претендент хоче, щоб голосування відбулося 29 травня. Свою підтримку вже висловив пан Волков.
10:49
ПАРЄ відклала до вересня "українське питання"
09:56
Рейтинги українських сайтів. Боротьба за лідерство
"В Інтернеті дуже багато заробляють тільки перші, другі вже на порядок менше. Так само буде і в Уанеті" – вважає Джед Санден, глава холдингу SputnikMedia.net. Чи зможе супутниківський рейтинг стати першим у своєму ряду?