29 травня 2006

Архів

Публікації

До питання про коаліцію

Переговори про створення коаліції і уряду вже перетворилися на серію демаршів, спрямованих на підрив позицій конкурентів. Такий турнір вождів може дорого коштувати країні. Адже правовий вакуум – ідеальне поживне середовище для плекання диктаторів.

Як виграти інформаційну війну

Вже тоді через російські ЗМІ на територію нашої держави хлинула справжня злива повідомлень, які мали на меті створити образ української влади, що веде "нечесну гру" з Росією. Зокрема, намагається "красти" російський газ. Зізнаймося, інформаційна атака Москви стала шоком для українського суспільства.

Нинішнє підвищення цін на залізничні квитки не є останнім - експерт

Підвищення тарифів на перевезення пасажирів залізницею є необхідним і не останнім

Держфінпослуг буде боротися з шахраями ліцензуванням

Газовому консорціуму дали українську землю

Путь в историческое Ничто

Но есть смутное предчувствие, что бездарные оранжевые переговорщики на кон поставили нечто большее, чем их собственные судьбы – нечто, им вовсе не принадлежащее. Они поставили на кон оранжевую революцию. Они разменяли на фишки политического казино волю миллионов людей.

Підвищення тарифів на пасажирські перевезення не оминути - експерт

З 1 червня 2006 року "Укрзалізниця" підвищила тарифи на залізничні перевезення пасажирів, за винятком перевезень електропоїздами, на 50%

ІСД залучає капітал в Алчевський меткомбінат

Алчевський металургійний комбінат збільшив статутний фонд на 1 млрд. грн. до 1 077,525 млн. грн. шляхом додаткової емісії акцій

Потерпілих від "Еліта-Центру" передумали забезпечувати житлом?

Розпорядження Київської міськдержадміністрації про створення комісії для забезпечення житлом інвесторів, які зазнали збитків через діяльність групи інвестиційно-будівельних компаній "Еліта-Центр", скасовано.

Мінтранс ініціює приватизацію "Укртелекому"

Дні безвладдя

Виступ Віктора Ющенка на відкритті сесії п'ятого скликання Верховної Ради України був схожий на клич буревісника серед шторму. Вимагаючи від депутатів якнайшвидше відновити дієздатність Конституційного Cуду та сформувати міцну проєвропейську парламентську коаліцію, що має вести Україну до СОТ і НАТО, президент фактично заявив, що очікує на створення помаранчевої коаліції і не сприйматиме жодної іншої.

Mittal Steel намагається зірвати злиття "Сєвєрсталі" з Arcelor

Сталеливарна корпорація Mittal Steel не залишила надій на поглинення свого європейського конкурента Arcelor, котрий 26 травня 2006 року оголосив про злиття з російською "Сєвєрсталлю

Вступ до НАТО: 20 проти 6 на користь України

Усі наведені тут аргументи на користь вступу України до НАТО дуже прості й очевидні. Не розуміти їх може лише той, хто свідомо не хоче реалізації права українського народу на безпеку, або той, хто взагалі нічого не здатен зрозуміти. Щоб там не казали, а цілковитих ідіотів серед українських політиків дуже небагато.
Новини
22:19
Заступником Дріжчаного став учасник розслідування справи Гонгадзе
20:10
Щербань "відмився" від 700 тисяч прибутку?
Зарічний райсуд міста Суми задовольнив позов екс-губернатора Сумщини Володимира Щербаня проти Державної податкової інспекції
19:21
Буш приїде спочатку до Путіна, а потім до Ющенка?
Президент США Джордж Буш відвідає Україну перед або після зустрічі із президентом Росії Володимиром Путіним на самміті “Великої вісімки” у Санкт-Петербурзі у липні.
18:40
ПРОКУРОР ВИМАГАЄ ЗВІЛЬНИТИ ЛУЦЕНКА ЗА ЗАХИСТ СИНА ЮЩЕНКА
Прокурор Київщини Юрій Гайсинський вимагає відставки міністра внутрішніх справ Юрій Луценка через його заяви про непричетність сина президента до стрілянини в бориспільського прокурора Олександра Кузовкіна.
18:25
оновлено 19:46Дружину Ющенка прийматиме Лора Буш
Перша леді України, дружина президента Катерина Ющенко з робочою поїздкою перебуває в Сполучених Штатах Америки, де вона має зустрітися з дружиною президента США Лорою Буш.
17:57
Ющенко влаштував силову перестановку
Президент Віктор Ющенко призначив начальником управління Служби безпеки України у місті Києві Анатолія Павленка.
17:51
Єхануров віддав Ющенку будинок у Маріїнському парку
Кабінет міністрів передав центральні адміністративні будівлі міністерства охорони здоров'я (корпуси "А" і "У" по вул. Грушевського, 7) в управління Держуправління справами.
17:49
Ющенко почистив Київ
Президент Віктор Ющенко звільнив Анатолія Коваленка з посади голови Печерської райдержадміністрації
17:33
Черновецький хоче бачити декларації своїх підлеглих разом із дружинами
Київський міський голова Леонід Черновецький дав доручення запропонувати своїм заступникам, главам районів і структурних підрозділів у тижневий термін надати свої декларації про доходи для оприлюднення в пресі
17:29
Ющенко працевлаштував друга Литвина
Президент Віктор Ющенко призначив Івана Куцика своїм радником - керівником Головної служби з питань діяльності військових формувань і правоохоронних органів секретаріату президента
17:27
Москалю зчинили скандал у Криму через "Нью-Васюки"
Публічні вислови постійного представника президента в Криму Геннадія Москаля, зроблені ним протягом першого тижня після його призначення на посаду, дестабілізують суспільно-політичну ситуацію в автономії.
17:10
Путіна люблять більше, ніж Ющенка, не кажучи вже про Лукашенка
В Україні населення схвалює діяльність президента набагато менше ніж у Росії, Бєларусі і Казахстані
16:43
Черновецького повели до суду, бо він хоче "закрити рота" журналістам?
Печерський районний суд Києва на попередньому судовому засіданні призначив дату розгляду по суті позову мера Києва Леоніда Черновецького до звільненого ним генерального директора ТРК "Київ" Валерія Ткачука та автора програми "СТН-тижневик" Володимира Заманського.
16:22
Ющенко провів рокіровку у Вест-Індії
Президент Віктор Ющенко звільнив послів у Вест-Індії та південно-східній Азії
15:49
Черновецький зізнався в любові чоловіку
>Київський мер Леонід Черновецький привітав пастора "Посольства Божого" Сандея Аделаджа з днем народження
15:42
"Наша Україна" образилась на російську Думу
Блок "Наша Україна" засуджує спроби Державної Думи Росії переглянути територіальну цілісність України
15:36
Черновецький інвентаризує базари, кінотеатри і зоопарк

Київський мер Леонід Черновецький скасував своє розпорядження про створення комісії з питань забезпечення житлом інвесторів, що постраждали внаслідок діяльності групи інвестиційно-будівельних компаній "Еліта-Центр".

15:21
Замість СБУ інформацію тепер буде захищати адміністрація
Уряд ліквідував Департамент спеціальних телекомунікаційних систем і захисту інформації СБУ і створив на його базі Адміністрацію Державної служби спеціального зв'язку і захисту інформації
15:05
Ющенко назвав ім’я прем’єра
Президент Віктор Ющенко дав попередню згоду на призначення прем’єром Криму директора Кримської електроенергетичної системи ДП НЕК "Укренерго" Віктора Плакіди.
14:49
Єхануров заборонив будувати дачі у Феофанії
Кабінет міністрів скасував своє розпорядження про створення охоронної зони навколо парку "Феофанія
14:48
Канадський професор побачив в Україні кризу російської мови
Професор політології Оттавського університету Домінік Арел, який досліджує проблеми мовної політики у багатонаціональних державах, вважає що ситуація навколо російської
14:29
У Миколаєві приєдналися до мовного сепаратизму
На ІІ сесії Миколаївської обласної ради V скликання було ухвалено рішення про надання російській мові статусу регіональної на території області.
14:12
Соціалісти вже сваряться з Ющенком через губернатора
Соціалісти Полтавської області вважають, що рішення про призначення головою Полтавської облдержадміністрації Валерія Асадчева є невмотивованим і таким, що руйнує основи домовленостей про створення коаліції демократичних сил як у Полтавській області, так і на всеукраїнському рівні.
13:40
Комуністи виставлять Мартинюка в конкуренти Морозу
Комуністи готові запропонувати на посаду спікера парламенту свою кандидатуру
13:30
Симоненко пригрозив Ющенку імпічментом через НАТО
Фракція Компартії має намір вимагати відставки міністра оборони і міністра закордонних справ у зв'язку з останніми подіями у Феодосійському порту, пов'язаними з
13:07
Януковичі хочуть "прибрати" губернатора і "добити" українську мову
Партія регіонів має намір висловити недовіру харківському губернатору Арсену Авакову.
12:47
Ющенко поки що парламент не розпустить
Депутат від "Нашої України" Борис Безпалий вважає, що у президента немає підстав розпускати парламент
12:24
Кінах перевів стрілки розподілу посад з газети радника Ющенка на інтернет

Колишній секретар РНБО Анатолій Кінах заявляє, що списки розподілу посад у майбутньому уряді, що з'явилися в Інтернеті, не мають офіційних підстав.

12:11
Газпром спізнився з підвищенням ціни на газ?
Міністр палива й енергетики Іван Плачков упевнений, що заяви "Газпрому" про підвищення ціни на газ до $230 за тисячу кубометрів не можуть вплинути на угоду, яка
12:03
доповнено 15:21У Мінтрансі обірвався ліфт. Розбиратиметься Генпрокуратура
У понеділок у будівлі Міністерства транспорту на проспекті Перемоги з 24-го поверху обірвався ліфт з людьми
11:58
Дочка "РосУкрЕнерго" зібралася скуповувати російські нафтогазові активи?
Спільне підприємство "Нафтогазу України" і RosUkrEnergo "Укргаз-Енерго" збирається купити нафтогазові активи в Росії.
11:46
Лист про підвищення ціни за газ "Нафтогаз" не одержував
Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" спростувала інформацію про намір трейдера RosUkrEnergo з 1 липня поточного року підвищити ціну природного газу, що поставляється в Україну
11:39
У СОТ сподіваються, що Киргизія не зламає плани України
Голова робочої групи зі вступу України до Світової організації торгівлі Сержіо Марчі (Sergio Marchi) сподівається, що Киргизія не буде блокувати вступ України до СОТ й очікує якнайшвидшого приєднання Києва до цієї організації.
11:06
Фірташ виплив у Криму і збирає українську хімію
Співвласник RosUkrEnergo Дмитро Фірташ володіє також активами "Кримський титан", "Кримський содовий завод", "Рівнеазот", а також виробники мінеральних добрив в Україні
11:03
Плачков попросить у Туркменбаши газ напряму
Міністр палива й енергетики Іван Плачков має намір провести переговори з президентом Туркменії Сапармуратом Ніязовим про поновлення поставок туркменського газу в Україну
10:53
Уряд оголосить бойкот російським книжкам
Наприкінці минулого тижня уряд вирішив обмежити імпорт літератури іноземною мовою
10:49
Газовий конфлікт Росії і Європи допоможе Україні?
Керівництво російського "Газпрому" відмовилося від приєднання до Енергетичної хартії, що забороняє обмежувати поставки газу країнам-транзитерам.
10:44
Журналісти бунтують проти тотального контролю в інтернеті
Журналісти критикують введення державного контролю інтернет-ЗМІ, ініційованого Службою безпеки України.
10:26
Американці вирішили, кого послати в Україну
Сенат Сполучених Штатів Америки схвалив призначення послом в Україні Вільяма Тейлора у зв'язку із закінченням повноважень посла Джона Гербста.