30 березня 2001

Архів

Новини
23:28
Тимошенко знову заарештовано. Де-факто
За даними УП, приблизно о 22.30 до палати Тимошенко з'явився старший слідчий прокуратури, який займається її справою, в супроводі трьох-чотирьох ОМОНовців і пред'явив Тимошенко протокол рішення пленуму міського суду. Рішення відміняє постанову про скасування запобіжного заходу, винесену суддею Печерського районного суду Замковенка.
21:50
Романтика олігарха: "Почалася весна, любов – що тут спільного зі злобою і ненавистю?"
Депутат Олександр Волков наділений талантами сліпої болгарки Ванди-ясновидиці. Він розгадав природу політичних протестів в Україні і назвав термін, коли вони припиняться.
19:51
Сусіди Путіна під пресингом
З Україною, наймогутнішою і найбільш стратегічно важливою з усіх колишніх радянських республік, Росії просто пощастило. Позиції президента Леоніда Кучми через обвинувачення в причетності до вбивства опозиційного журналіста значно слабшали. Він, здається, побачив рятівну соломинку в простягнутій руці президента Путіна.
19:30
Чому програє політична опозиція
Ющенко безперечно освіченіше за Кучму, краще володіє українською, має великий рейтинг популярності серед населення. Але поза тим - Ющенко плоть від плоті існуючої влади. Від Кучми, Потебенька, Кравченка, Смирнова та іже з ними його і відрізняє хіба що хусточка в піджаку.
17:57
Дружина та мати Георгія Гонгадзе через суд домагатимуться доступу до результатів експертизи
"Якщо суд задовольнить наші скарги і ми зможемо переконатися, що таращанське тіло дійсно відповідає віку та фізичним параметрам Георгія, ми цілком готові надати все, що буде від нас потрібне для проведення додаткових чи повторних генетичних та інших експертиз".
17:20
Долганова майже звільнено
Прем'єр-міністр Віктор Ющенко підтримує опозицію в її бажанні звільнити Вадима Долганова з посади президента Національної телекомпанії. Він вже готує відповідні подання про звільнення на ім'я президента.
16:20
Опозиція хоче prime-time на УТ-1 і Кваснєвського замість Марчука
ФНП взагалі не має наміру вести переговори з українськими посередниками і визнає стороною переговорів тільки Кучму, або, наприклад, президента Польщі Олександра Кваснєвського, оскільки його делегував Захід.
16:19
Бандероль для Потебенька і послання народу
Привіт від Тимошенко
Тимошенко має намір "упакувати і подарувати генеральній прокуратурі України" свої закордонні паспорти, "щоб їм було спокійніше жити" в полоні здогадок про втечу екс-віце з країни. Ставати емігранткою Тимошенко не збирається, а планує долучитися до програми дій опозиції, вимагати відставки Кучми і допомагати Ющенку "будувати Україну".
16:03
"Зірки" йдуть з Інтера
З Інтера пішли 14 співробітників телеканалу. Серед них - "зірки" каналу Марина Остапенко, Ірина Геращенко і Олександр Мельничук. Всі вони пішли з каналу вслід за звільненням шеф-редактора інформаційно-аналітичної служби Ганни Безлюдної. Замість неї шеф-редактором Інтера став Олексій Мустафін: "Не можу сказати, що ми відчуваємо велику радість".
15:00
Опозиція продовжує натиск на Кучму
Минуло десять років, вони трохи посивіли, наростили невелике черевце, але такі ж гучні і ідеалісти, як раніше. Це – лідери опозиційного руху за відставку українського президента Леоніда Кучми.
12:16
Марчук визнав: "Переговорів немає, є тільки консультації"
А місію самого Марчука Мороз бачить у розкольництві
Секретар РНБОУ Марчук останнім з усіх учасників пліток, запущених у ЗМІ, прокоментував інформацію про початок переговорів з опозицією. Мороз прореагував блискавично.
11:33
Правові та політичні аспекти обставин загибелі Георгія Гонгадзе
Оцінка виправдань
На офіційній веб-сторінці Президента України в розділі "біографія" містяться наступні відомості: "З 1960 по 1986 рр. - конструктор, провідний конструктор конструкторського бюро "Південне"... Ці відомості не відповідають дійсності, інакше кажучи вони – брехливі.
01:17
Моніторити не перемоніторити
Влада чудово знає в якій площині треба “дурити” доповідачів та спостерігачів з Європи. Кравченка звільнено і це, не в останню чергу, реверанс у бік Заходу, якому не зрозуміти, що замінивши його на Смирнова президент нічого не змінив у системі.