30 травня 2001

Архів

Новини
20:44
РОБОТУ ПЕЧЕРСЬКОГО РАЙСУДУ ПЕРЕВІРЯТЬ "НЕВІДКЛАДНО"
20:04
Борги за газ можуть почекати...
19:52
Депутата, який голосовав за Кінаха виключили з УНР
19:03
Дуля олігархам: Кучма тасує стару колоду
Кінах отримав дублера та ще одного заступника
Кучма призначив держсекретарем уряду Володимира Яцубу. Ця людина відтепер буде стояти за спиною Кінаха і вирішувати всі його проблеми. Сам Кучма продовжує формувати новий уряд, не звертаючи уваги на попередню полеміку з приводу коаліційного уряду. Призначено вже 14 членів уряду, з них 11 - члени "команди Ющенка".
19:00
Тимошенко вважає, що новий закон про референдуми суперечить Конституції
14:12
Україна стає президентською республікою...
Так після підписання указу про запровадження державних секретарів Кабінету міністрів вважає політолог Томенко. Олександр Мороз думає, що указ президента порушує Конституцію. Тимошенко обирає більш жорсткі висловлювання, а Погребинський не драматизує ситуацію. Симоненко називає це створенням акціонерного товариства закритого типу.
13:44
Кінах не дихатиме в потилицю Кучмі…
Новий прем'єр Анатолій Кінах сприймається за кордоном як компромісна фігура, яка не дихатиме в потилицю чинному президенту держави. Німецькі експерти називають призначення саме Анатолія Кінаха найбільш прийнятним варіантом з усіх наявних сценаріїв.
13:11
Український вибір
Про Україну мені важко говорити неупереджено. Це моя країна, радостями якої я живу і хворобами якої хворію. На моє переконання, потрібне нове широке демократичне об’єднання, яке б сповідувало не опозиційність, а налаштованість на конструктивні справи. Не боротьбу проти окремих осіб, а боротьбу за нові ідеї.
12:56
Чорномирдіна - у Київ, Вяхирєва - у відставку
Чорномирдін каже, що його не лякає призначення послом в Україну. "З того, що я пройшов, я не думаю, що це - найскладніше". І відразу ж після приїзду він має намір домовитися про зустріч з новим прем'єром Кінахом.
12:34
Кінах відчув себе прем'єром
Призначений у вівторок главою уряду Анатолій Кінах приступив до роботи в новому кабінеті на Грушевського, 12/2. Вже вранці в середу Кінах провів кілька робочих нарад. Очікується, що вже найближчим часом буде сформована служба глави уряду.
11:42
У Замковенка серцевий напад
Найвідомішого районного суддю країни викликали на допит як підозрюваного до Київської міської прокуратури. У вівторок було проведено обшук в його кабінеті та на його квартирі.