31 травня 2001

Архів

Новини
22:20
Кучма мріє тільки про Європейський Союз. І дивно заграє з Лукашенком
19:40
"Я як мати маю право дізнатися..."
"Я вимагаю від Прокуратури не допустити поспішного і самовільного поховання решток "таращанського тіла" і виконати мою вимогу про проведення незалежної європейської експертизи, для спростування усіх розбіжностей щодо ідентифікації "таращанського тіла".
17:24
Олігархи "відмовилися" від портфелів
"Хтось думав, що з призначенням Анатолія Кінаха йде торгівля посадами в уряді за рахунок професіоналізму. Думаю, ви пересвідчилися, що практично посадами ніхто не торгував", - заспокоїв Кучма. А новий прем'єр Кінах перепризначення старих міністрів назвав "результатом оптимального компромісу" між Кучмою, прем'єром і парламентськими фракціями.
17:00
Нові старі міністри – компроміс Кучми, Кінаха і фракцій
16:36
Кучму неможливо підслуховувати через телефон. Гарантій безпеки дивану СБУ не дає
Вести запис в кабінеті президента через засоби зв'язку неможливо, заявив начальник департаменту спеціальних телекомунікаційних систем і захисту інформації СБУ.
16:23
Кінах на самміті СНД "однозначно" за незалежність України
16:08
Президента неможливо підслуховувати через телефон. Гарантій безпеки дивану СБУ не дає
15:30
Фермер, який захопив кабінет в Мінагрополітики, виграв коньяк у начальника ГУБОЗу
14:54
Чорномирдін, яблука та "рідна мова"
Не встиг Віктор Чорномирдін приїхати до України, як партія "Яблуко" вирішила і його використати в своїх PR-цілях.
14:45
Недорікуватість
Віктор Чорномирдін, який з вчорашнього дня почав працювати послом Росії у Києві, вже відібрав у нового прем'єр-міністра України Анатолія Кінаха увагу телекамер. Здорово у нього це вийшло, враховуючи, що Кінах прийняв керівництво тільки у вівторок.
14:15
Тягар газового боргу між Україною і Росією
Україна знаходиться в залежності від Росії, звідки надходить 80% всього газу, що споживається в Україні, 2/3 нафти і 100% ядерного палива. Борг України Росії, за оцінками російських експертів, досяг 2,2 мільярдів доларів. У Києві його оцінюють в 1,4 мільярда.
13:30
Волкова нагородили за "чуйну та неформальну працю"
13:03
Леонід Кучма будує президентську республіку де-факто
Кучма не тільки не став задовольнятися перемогою над парламентом, де його висуванця затвердили з першого разу і без жодних кадрових зобов'язань, але і збирається розвинути успіх і грунтовно укріпити президентську владу. Про це свідчать і перші кадрові призначення в новому уряді,і нові структурні зміни в системі виконавчої влади. (читай мовою оригіналу)
12:59
Україні негайно потрібна допомога Європи
Нещодавно канцлер ФРН Герхард Шредер послав в українську столицю свого радника Міхаеля Штайнера. Той, ніби, з'ясував, що ситуація там загострюється. Шанси розгорнути негативний розвиток подій в Україні в позитивному напрямі силами Заходу, - невеликі.
11:23
Генпрокуратура готова самостійно поховати Гонгадзе
Генеральна прокуратура вирішила віддати для поховання київській владі тіло, ідентифіковане як тіло Георгія Гонгадзе. Відомство Потебенька проінформувало про таке рішення потерпілу сторону в середу.