30 жовтня 2003

Архів

Новини
16:19
МІЖ "НАШОЮ УКРАЇНОЮ" І ДОНЕЦЬКИМИ ПЕРЕМИР`Я. Проти Ющенка збирають народ
"Люди, які представляються охороною "Юності", мене почали бити, штовхати. Я звернувся до Колесникова, щоб мене пропустили
12:41
Тимошенко: Піскуна підвів його IQ, загравання і шантаж
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко пропонує у разі призначення генпрокурором Ольги Колінько на її місце голови координаційного комітету у боротьбі з оргзлочинністю поставити Святослава Піскуна.
12:24
СДПУ(о) у Львові заблокувала міську раду
Близько чотирьох тисяч прихильників СДПУ(О) пікетували будинок Львівської облради, закликаючи керівництво обласної ради зупинити нагнітання політичної ситуації у регіоні і взятися до розв'язання соціально-економічних проблем.
12:17
Росія не зазіхає на територіальну цілісність України - Іванов
Москва сподівається вийти на домовленості, що відповідають стратегічним інтересам Росії й України. Про це заявив у Києві міністр закордонних справ Росії Ігор Іванов.
12:08
"Регіони України" пропонують не змінювати систему виборів
Фракція "Регіони України" вважає, що вибори до Верховної Ради повинні проводитися за чинною виборчою системою.
11:50
Звільнення Піскуна зашкодить розслідуванню справи Гонгадзе – вдова журналіста
Звільнення Святослава Піскуна свідчить про те, що влада намагається "призупинити ті позитивні кроки, які намітились у розслідуванні справи Гонгадзе".
23:44
Піскун. Кінцева зупинка
В указі Кучми про звільнення Піскуна не вказано формулювання, в зв’язку з чим його знято. Хоча можна було б зробити новацію, написавши: "через політичну неблагонадійність". Викриття Колінько звучали так, ніби повернувся 1999 рік, і мова іде про Лазаренка. Називають двох претендентів на місце Піскуна: першого віце-спікера Геннадія Васильєва та саму Колінько.