Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чорномирдін купається в промінні слави

Понеділок, 2 липня 2001, 15:05
В Інгушетії з'явилася вулиця імені посла Росії в Україні Віктора Чорномирдіна.

Колишній російський прем'єр прославився в Інгушетії тим, що сім років тому підписав постанову про створення вільної економічної зони - зони економічного сприяння "Інгушетія". Президент республіки Руслан Аушев дав зрозуміти, що тільки завдяки цьому в Інгушетії зараз так добре живуть.

Завдяки цьому рішенню Інгушетію "вдалося побудувати з нуля". Кошти, які надходили за рахунок зони, пішли на будівництво аеропорту міжнародного рівня, ряду промислових підприємств, що призвело до створення сотень робочих місць.

Правда, вже у 1997 році рішенням Федерального уряду зону економічного сприяння було скасовано. Але Аушев переконаний, що зона виконала свою задачу.

Чорномирдіну вручили найвищу нагороду республіки - "Орден "За заслуги", бурку, папаху і шаблю, повідомляє Інтерфакс-Україна. Все це занотували прибулі до Магасу з російським послом українські журналісти.

Цікаво, що Чорномирдін - один з небагатьох, а, можливо, єдиний посол, який літає власним літаком і саме тому має можливість брати з собою українську пресу. Журналісти не виключають, що у зв'язку з підвищеною активністю і важливістю нинішнього російського посла, в редакціях доведеться виділяти окрему людину на "висвітлення" його діяльності.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування