Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СДПУ(О) не вважає отримані результати поразкою

Понеділок, 1 квітня 2002, 00:29
Заступник голови СДПУ(О) Леонід Кравчук не думає, що отримані партією згідно з екзіт-полом результати є поразкою. "У 98-му році ми мали 4%, зараз 8 з хвостиком, за попередніми даними (Кравчук має на увазі результати екзіт-полу Українського інституту соціологічних досліджень - УП). Тобто за 4 роки ми збільшили свій показник у два рази", - зазначив Кравчук в агентстві УНІАН.

На питання про те, чи не вважає Кравчук парламентські вибори репетицією президентських, він відповів, що це є лише пробою для лідерів, які збираються брати участь у перегонах – 2004. "Зрозуміло, що це буде Ющенко, Симоненко, Медведчук. Питання, хто буде від блоку "За єдину Україну"? Я думаю, у Кінаха з'явився шанс", - зазначив Кравчук.

Водночас він зауважив, що на подальший розвиток подій буде мати вплив те, чи зможуть об'єднатися "Наша Україна" КПУ, БЮТ та соціалісти. Кравчук зауважив, що не вважає таку коаліцію неможливою. На питання, як "Наша Україна" може співпрацювати з КПУ, він зазначив, що КПУ "може ситуативно підтримати" це об'єднання в деяких питаннях.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування