Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У 20-х числах травня Київ відвідає президент ЄБРР

Четвер, 1 травня 2003, 14:08
У 20-х числах травня Київ відвідає президент Європейського банку реконструкції та розвитку Жан Лем'єр. Про це повідомив журналістам голова Верховної Ради України Володимир Литвин, підсумовуючи свою зустріч з главою ЄБРР.

За словами Литвина, сьогодні було досягнуто домовленості про зустріч Лем`єра з керівниками профільних комітетів ВР та керівниками фракцій парламенту, в ході якої сторони намагатимуться визначити чітку систему напрацювання та розгляду законодавчих актів, які необхідні для реалізації програми співробітництва між Україною та ЄБРР на 2003-2004 роки.

За словами спікера, серед законопроектів, які має прийняти парламент вже найближчим часом, є законопроект про звільнення від оподаткування будівництво об'єкту "Укриття" на Чорнобильській АЕС.

Литвин зазначив, що Україна зацікавлена в цьому, проте, це має бути такий закон, який не поширюватиме пільги на інші об`єкти будівництва.

Також український парламент повинен ратифікувати угоду щодо добудови двох блоків на Рівненській та Хмельницькій АЕС. Вимагає прийняття й низка податкових законопроектів, які б сприяли приходу інвестицій до України, сказав голова ВР.

Оцінюючи переговори з Лем`єром, Литвин сказав, що це була конструктивна зустріч, в ході якої вдалося закріпити домовленості, досягнуті під час візиту до Лондона прем`єр-міністра України Віктора Януковича.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування