Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЛИТВИН ТАКИ СТАВИВ НА ГОЛОСУВАННЯ ПРОЕКТ №4105, АЛЕ З НОМЕРОМ МІН'ЮСТУ

П'ятниця, 9 квітня 2004, 11:22
У четвер на голосування у Верховній Раді був винесений законопроект про внесення змін у Конституцію України під реєстраційним номером 4105, при цьому головуючий на засіданні спікер Володимир Литвин назвав номер його державної реєстрації (№1674-4) у Міністерстві юстиції.

Як пояснили журналістам у п'ятницю в апараті парламенту, у Верховній Раді в законопроектів є внутрішня реєстрація. При цьому після прийняття їх як законів Мін'юст вносить ці документи до єдиного реєстру під своїм номером.

Звичайно, номер держреєстрації надається після ухвалення рішення. Однак після прийняття цього законопроекту про політреформу у нього не можна вносити зміни, і тому Литвин виносив на голосування законопроект, називаючи його номер, уже зареєстрований у Мін'юсті.

У перехідних положеннях законопроекту №4105 вказується: "Зміни в Конституцію України, що вносяться законом України від (дата, номер) "Про внесення змін у Конституцію України", набирають сили ...".

У четвер законопроект про внесення змін в Основний закон не був прийнятий. За нього проголосували 294 депутати (необхідно 300).

Координатор парламентської більшості Степан Гавриш заявляє, що на голосування в четвер був поставлений не законопроект №4105, схвалений Конституційним судом, а "невідомій, незареєстрованний у Верховній Раді законопроект" номер 1674-4.

Інтерфакс-Україна

БІЛЬШОВИКИ ЗБИРАЮТЬСЯ ПРОГОЛОСУВАТИ ПОЛІТРЕФОРМУ ЩЕ РАЗ

Свято на вулиці опозиції. Траур на вулиці Банковій

БІЛЬШОВИКИ ПОГОДИЛИСЯ НА ПОПРАВКИ МОРОЗА

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ НЕ ПРИЙНЯЛА ЗМІНИ В КОНСТИТУЦІЮ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування