Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучму просять врятувати життя бухгалтера Тимошенко

Середа, 9 червня 2004, 11:39
Голова комітету Верховної Ради з питань охорони здоров’я, член "Нашої України" Микола Поліщук звернувся до президента Леоніда Кучми з листом, в якому просить забезпечити конституційне право колишнього головного бухгалтера корпорації ЄЕСУ Антоніни Болюри на життя

Як повідомляє прес-служба партії "Батьківщина", Поліщук просить вжити невідкладних заходів для забезпечення конституційних прав Антоніни Болюри "на життя, здоров’я й отримання належної медичної допомоги".

Всесвітньо відомий нейрохірург нагадує, що 4 червня цього року група озброєних працівників правоохоронних органів "увірвалась до реанімаційного відділення Інституту кардіології ім. Стражеско, самовільно відключила від приладів життєзабезпечення Болюру, яка перебувала в реанімації, виштовхнула хвору жінку з реанімаційної палати і насильно відвезла до слідчого ізолятора".

"Таким чином, тяжко хвору людину позбавили необхідної спеціалізованої кардіологічної допомоги і цим грубо порушили її конституційні права й свободи", - зазначає Поліщук.

У листі до президента депутат застерігає, що ненадання Болюрі своєчасної й кваліфікованої допомоги може призвести до її смерті.

Читайте також:

Бухгалтера Тимошенко повернули до СІЗО, трохи підлікувавши

Екс-бухгалтера Тимошенко в передінфарктному стані вивезли 30 омонівців


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування