Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко проти канікул й "азаровщини"

Середа, 5 січня 2005, 12:02
Юлія Тимошенко не виключає, що роботу нинішньої сесії Верховної Ради може бути продовжено на тиждень або кілька днів - поки не будуть затверджені новий прем'єр і новий склад уряду.

В інтерв'ю журналістам у середу Тимошенко повідомила, що церемонія інавгурації нового президента планується командою Віктора Ющенка на 12 або 14 січня, хоча "подивимося на ситуацію, час покаже точну дату".

Лідер БЮТ вважає, що відразу після інавгурації Ющенко внесе в парламент нову кандидатуру прем'єра, й уряд буде сформовано швидко. Саме для цього буде продовжено роботу Ради.

"Мені здається, що парламент не може йти на канікули на 2 тижні, не затвердивши кандидатуру прем'єр-міністра. У нас в країні багато проблем, які необхідно терміново вирішувати, й відкладати їх неможливо", - сказала Тимошенко.

У той же час, депутат відзначила, що до проведення церемонії інавгурації команда Ющенка не обговорює питання про розподіл портфелів у Кабінеті Міністрів.

За словами Тимошенко, новий президент визначить для кожного члена своєї команди можливе місце для роботи в системі влади.

"Команда, що я очолюю, і я особисто своє гідне місце в системі влади займемо", - підкреслив лідер БЮТ.

Тимошенко додала, що вона і її команда спробують робити так, щоб реформи в Україні розвивалися динамічно. Вона підкреслила, що її команда є "єдиною командою" з командою Ющенка.

Тимошенко заявила, що є учасником акції "проти азаровщини". "Я не поділяю того ставлення до старої команди, що ми маємо робити якусь незрозумілу суміш", - сказала депутат.

"Стара команда себе настільки скомпрометувала, що має не брати участі у формуванні нової влади, а відповідати перед судом і законом за те, що вона зробила за останні роки", - підкреслила вона.

Відповідно до графіка, робота сесії парламенту має завершитися 14 січня, після чого депутати йдуть на канікули.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Тимошенко назбирала 226 голосів для прем'єрства. І хоче, щоб Порошенка допитали

Ющенко отримає перше попередження. За Азарова

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування