Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Боделан передав Луценку привіт

Четвер, 5 травня 2005, 20:08
Колишній мер Одеси Руслан Боделан, що перебуває у всеукраїнському розшуку, телеграмою поздоровив одеситів з 60-річчям Перемоги.

Прес-служба міської організації Партії регіонів, яку очолює Боделан, поширила це його поздоровлення в місцевих ЗМІ.

Телеграма Боделана, якого розшукують правоохоронні органи, сприйнята в Одесі неоднозначно, передає кореспондент "Інтерфакс-Україна".

Прихильники екс-мера впевнені, що в такий спосіб він продемонстрував свою повагу до міста. З іншого боку, багато городян розцінили вчинок Боделана як знущання над правоохоронцями, відзначає агентство.

Як повідомлялося, МВС України попросило російських колег установити місцезнаходження й громадянство колишніх українських посадових осіб, зокрема, Боделана.

У квітні МВС викликало колишнього одеського мера, серед інших чиновників, для подання пояснень, але той не відгукнувся на запрошення. Адвокат Боделана повідомив, що його клієнт перебуває в московському військовому госпіталі.

Пізніше в ПРУ повідомили, що Боделан проходить лікування в одному з військових госпіталів у Росії, а також про те, що після прибуття в РФ він став там на консульський облік.

Читайте також:

БОДЕЛАНА ШУКАТИМЕ ВСЯ УКРАЇНА

ЛУЦЕНКО ШУКАТИМЕ КІВАЛОВА, БІЛОКОНЯ, ЩЕРБАНЯ Й БОДЕЛАНА В РОСІЇ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування