Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич подарує Червоненку барабан і не розповість, з ким той був у ресторані

П'ятниця, 8 липня 2005, 20:26
Депутат, член фракції СДПУ(о) Нестор Шуфрич обіцяє подарувати міністрові транспорту й зв'язку Євгену Червоненку піонерський барабан на згадку про давнє знайомство.

Так Шуфрич відреагував на інтерв'ю Червоненка в газеті "Факти", у якому він розповів, що познайомився із Шуфричем під час бійки в одному з ресторанів Львова.

Як повідомляє прес-служба депутата в п'ятницю, "Шуфрич зі здивованою посмішкою сприйняв інформацію про нібито зустріч, яка була, з паном Червоненком в ресторані "Закарпаття" у Львові".

Шуфрич підкреслив, що йому невідома "сама наявність ресторану "Закарпаття" у м.Львові", але підтвердив, що дійсно знайомий із Червоненком "не один десяток років і згадав про одну із зустрічей з Євгеном Альфредовичем в одному з ужгородських барів".

Як стверджує прес-служба, Шуфрич "утримався сказати, з ким він бачив Червоненка в Ужгороді, посилаючись на чоловічу солідарність, яка йому притаманна навіть стосовно своїх недругів".

"Чоловічі принципи - насамперед", - відзначив депутат.

"Щодо барабана Шуфрич пообіцяв, що, з огляду на тягу Червоненка до цього ударного інструмента, на найближчий день народження зробить йому такий подарунок. Причому барабан постарається знайти піонерський, щоб міністр транспорту згадав своє дитинство", - стверджує прес-служба.

"Беручи до уваги, що сьогодні це майже раритетна річ, Шуфрич сподівається, що цей барабан зробить приємне і дружині Червоненка, яка утримує свого чоловіка, і є великим поцінувачем антикваріату", - говориться в повідомленні.

Як говориться в документі, "на думку Шуфрича, таке божевільне бажання з боку Червоненка звести в одне ціле себе, свою дружину й Шуфрича, пояснюється обурюванням Червоненка помилкою народного депутата".

"Коли він під час прямого ефіру на одному з телеканалів назвав його Євгенієм Альфонсовичем. Однак Нестор Іванович тоді одразу ж виправився, помітивши, що це імя придумане не ним, а прикріпилося до міністра транспорту після відомої поїздки в Монте-Карло, куди, за словами самого Червоненка, він поїхав на гроші дружини", - говориться в повідомленні.

"Українська правда"

Читайте також:

Червоненко розповів, як запустив Шуфрича в барабан

Червоненко розповів про Монако і Бакая

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування