Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КС бачить закон про Януковича десь на горизонті?

П'ятниця, 9 лютого 2007, 13:37

Голова Конституційного Суду Іван Домбровський заявляє про неприпустимість спроб підштовхувати КС до швидкого ухвалення рішень.

Про це він сказав у п'ятницю під час зустрічі з послом Великобританії в Україні Тімом Барроу, повідомляє прес-служба КС.

Зокрема, у ході розмови Домбровський зазначив, що сьогодні завантаженість Конституційного Суду є надзвичайно високою - відповідних рішень і висновків очікують близько 80 конституційних подань і звернень.

За його словами, внесення змін до Конституції призвело фактично до розмежування трьох гілок влади, і в цих умовах важко переоцінити роль Конституційного Суду, до якого зараз прикута увага українського політикуму, усього суспільства.

"Нас намагаються підштовхнути до швидкого, оперативного прийняття рішень, але ця позиція є глибоко помилковою - над кожною справою будемо працювати стільки, скільки вона вимагає", - заявив Домбровський.

Під час бесіди голова КС розповів послу Великобританії про повноваження єдиного в Україні органу конституційної юрисдикції, його структуру, порядок призначення суддів, форми розгляду справ, повідомляють "Новости Украина" з посиланням на УНІАН.

У свою чергу Барроу подякував за бесіду і підтримав пропозицію голови Конституційного Суду по встановленню між юристами обох країн робочих контактів в області судочинства, спрямованого на захист прав і свобод людини і громадянина.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування