Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богатирьова вирішила не зривати Тимошенко з насидженого місця

Вівторок, 7 серпня 2007, 14:00

Партія регіонів допускає можливість фальсифікації результатів позачергових парламентських виборів, однак сподівається, що вони не будуть масштабними і тоталітарними.

Про це журналістам у вівторок заявила одна з лідерів Партії регіонів Раїса Богатирьова, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Кожні вибори говорять про те, що фальсифікації можливі", - відзначила вона. Разом із тим, Богатирьова висловила сподівання, що такі фальсифікації "не будуть масштабними і тоталітарними".

"Щоб можна було сказати, що порушення були не внаслідок недбалого виконання закону, а внаслідок технічних помилок", - пояснила вона.

На питання, чи можливе протистояння біло-блакитного і помаранчевого таборів після підведення результатів виборів, Богатирьова висловила надію, що "адміністрація президента відмовиться від використання судової гілки влади при підведенні підсумків виборів".

При цьому вона наголосила, що в Партії регіонів "є можливості і технології здійснити контроль за тим, щоб кожен голос виборця був врахований, відповідно до його волевиявлення".

Також Богатирьова висловила думку, що БЮТ за підсумками виборів знову опиниться в опозиції: "Я впевнена, що з такими радикальними гаслами, як має намір позиціонувати себе ця політична сила, більшість виборців не буде погоджуватися".

"Не маючи підтримки більшої частини виборців, ця політична сила, швидше за все, знову опиниться в опозиції", - заявила вона.

Коментуючи заяву лідера БЮТ Юлії Тимошенко про те, що вона ні за яких умов не ввійде в широку коаліцію за участі Партії регіонів, Богатирьова сказала: "У деяких випадках деякі лідери перебільшують свою роль і свій вплив".

Крім того, Богатирьова розцінила ініціативу БЮТ про проведення референдуму одночасно з виборами 30 вересня як "дрібний шантаж" з метою не допустити співробітництва блоку "Наша Україна - Народна самооборона" з Партією регіонів у наступному парламенті.

Продовжуючи тему передвиборчої кампанії, одна з лідерів Партії регіонів повідомила, що перший віце-прем'єр-міністр, міністр фінансів Микола Азаров не буде іти у відпустку на період передвиборчої агітації.

"Не можна, щоб Микола Янович Азаров пішов у відпустку, оскільки є багато доручень з боку Кабінету міністрів і особисто прем'єр-міністра, що повинні виконувати Міністерство фінансів і контролювати перший віце-прем'єр", - сказала вона.

При цьому Богатирьова також повідомила, що кожен член уряду самостійно буде визначати свій час для того, щоб піти у відпустку на ведення передвиборчої агітації: "Для когось це буде серпень, для когось вересень, для когось три тижні".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
00:42
Дуда: Головування Польщі в ЄС зосередиться на відбудові та євроінтеграції України
00:04
"Боруссія" здолала "ПСЖ" у першому півфінальному матчі Ліги чемпіонів
23:54
Новини економіки 1 травня: У США заборонили імпорт російського урану, кожен десятий бізнес у Польщі - український
23:50
Е-кабінет військовозобов’язаних запрацює 18 травня
23:33
фото, відеоУ Тбілісі поліція знову жорстко розганяє протест проти закону про "іноагентів"
23:25
оновлено, відеоРосія атакувала балістикою сортувальне депо "Нової пошти" в Одесі, є постраждалі
23:18
фотоНа виставці "трофейної техніки НАТО" в Москві показали всюдихід із прапором нейтральної Австрії
23:06
Німеччина запускає нову грантову програму для українського бізнесу
22:33
США підтвердили, що Росія використала заборонену хімічну зброю проти ЗСУ
22:26
фото, відеоКонгресвумен Грін висміяли через кепку з гаслом MUGA – "Повернімо Україні велич"
Усі новини...