Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман: Прийти до влади на один рік, щоб щось хапнути – це не для нас

Середа, 3 вересня 2008, 23:24

В Партії регіонів не впевнені, чи дозріло суспільство до коаліції БЮТ і ПР.

Про це заявила в ефірі 5 каналу Ганна Герман.

Втім вона наголосила, що партія готова об’єднуватися задля спільної роботи в коаліцію.

"Нам все одно з ким приймати закони, які виконують нашу партійну програму. Чи це буде БЮТ, чи НУНС, чи комуністи. Нам ідеться про те, щоб набрати необхідну кількість голосів, щоб провести в життя нашу програму", - заявила Герман.

"Якщо завтра будь-хто з них заявить, що він погоджується з нейтральним статусом України, з іншими засадничими пунктами нашої програми, ми готові відкинути будь-які застереження, ..ми будемо співпрацювати з кожним, хто хоче щось добре зробити для України", - додала вона.

Депутат відзначила, що в ПР "ще не ухвалювали рішення, щоб іти з кимсь у коаліцію".

"Якщо знайдуться партнери, які стануть на позицію нашої партійної програми. Якщо ми знайдемо якусь золоту середину між їхньою програмою і нашою, то може і варто відкинути деякі ідеологічні розбіжності, і заощадити і кошти, і час для України. І почати працювати чітко і ефективно як ми вчора і сьогодні працювали в парламенті", - зазначила Герман.

"Я не знаю, чи дозріло суспільство до цього кроку, чи сприйняли б це наші виборці, чи сприйняли б це виборці БЮТ. Мені здається, що цей процес не можна прискорювати. Нам не потрібна влада на один рік, сказав у розмові з нами наш лідер. Нам потрібен час, щоб, як сказав Віктор Янукович, запустити процес, щоб держава нарешті нормально запрацювала", - зауважила депутат.

"Прийти до влади на один рік, щоб щось хапнути – це не для нас. Ми повинні прийти серйозно, надовго, щоб зреалізувати ті стратегії, які ми маємо", - наголосила Герман.

Як відомо, спільне голосування БЮТ і ПР у вівторок за низку законів, що обмежили права президента, спростили процедуру його імпічменту та пере підпорядкували СБУ Раді, змусили НУНС ухвалити рішення про вихід з коаліції.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування