Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Губський каже, що спекулювати ліками могла лише його кішка

П'ятниця, 6 листопада 2009, 14:44

Бютівець Богдан Губський заперечує свою причетність до спекуляцій на поставках в Україну противірусних препаратів.

Про це йдеться в його заяві у відповідь на звинувачення Партії регіонів.

"Викликає занепокоєння душевний стан прес-служби Партії регіонів, яка продовжує перебувати в полоні безглуздих вигадок деяких депутатів "регіоналів" щодо моєї участі в поставках в Україну противірусних ліків", - заявив Губський.

Він наголосив на тому, що ніколи не мав і не має відношення до будь-якого фармацевтичного бізнесу.

Офіційна інформація, оприлюднена 5 листопада ц.р. компанією "Оптіма-Фарм", повністю спростувала неправдиві і провокативні заяви прес-служби Партії регіонів. Компанія заявляє, що не має ексклюзивного права на торгівлю противірусними ліками "Таміфлю", кількість закупленого препарату за весь 2009 рік склали декілька сотень пачок, зауважив депутат.

Також депутат зазначив, що для тих представників Партії регіонів, які планують і надалі "розповсюджувати непрофесійно підготовлені інформаційні фальшивки щодо його родичів, то він інформує, що не має рідних братів і сестер".

"В мене є мати, дружина, двоє дітей, троє двоюрідних братів і кішка Еліс. Ексклюзивно для прес-служби Партії регіонів пропоную особливо уважно вивчити участь вище означеної кішки в постачанні ліків, а також її можливу учать в аптечному бізнесі. Оскільки кішка Еліс перебуває на дивані в момент, коли я їду на роботу і повертаюсь з роботи, то не можу гарантувати чесність її поведінки за моєї відсутності", - підкреслив Губський.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування