Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гроші на вибори тільки прийшли?

П'ятниця, 8 січня 2010, 16:34

Міністерство фінансів і Держказначейство почали фінансування витрат на підготовку президентських виборів у 2010 році.

Про це повідомив член Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський.

"Бюджетне фінансування 2010 року тільки почалося і ті витрати, які необхідно буде здійснити в 2010 році, в основному почнуться з наступного тижня", - сказав він журналістам у п'ятницю, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Охендовський нагадав, що ЦВК затвердив кошторис витрат на 2010 рік на організацію і проведення виборів президента України як у першому, так і в другому турах, і передав необхідні документи в Мінфін і Держказначейство.

"Ми сподіваємося, що з наступного тижня належним чином будуть фінансуватися всі заходи, необхідні для підготовки виборів", - сказав він.

При цьому він не назвав суму, на яку відкрите асигнування витрат на президентські вибори.

"Нема рації говорити про суми, на які відкрите фінансування - воно може бути відкрито на всю суму, а гроші будуть надходити як у 2009 році", - сказав член ЦВК.

Разом з тим, за словами Охендовського, ЦВК уже зміг частково профінансувати витрати на відрядження для працівників секретаріату і членів Центвиборчкому в регіони для передачі бюлетенів окружним виборчим комісіям.

Як повідомлялося, Кабінет міністрів виділив 969,6 млн. грн. на фінансування підготовки і проведення президентських виборів 2010 року.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...