Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прем'єр застерегла від вилизаних роликів і причесаного сурогату

Субота, 6 лютого 2010, 00:11
Прем'єр Юлія Тимошенко закликає виборців не робити вибір за агітаційними роликами кандидатів у президенти.

Про це вона заявила в ефірі програми "Кращий кандидат", яка транслювалася на трьох телеканалах - ICTV, Першому національному і 5 каналі.

"Що бачить пересічна людина, яка прийшла з важкої роботи додому, яка сіла зі своєю родиною поспілкуватися, повечеряти, увімкнула телебачення? Вона бачить красивий рекламний ролик, який вилизаний, всі фрази і слова розраховані до ком", - сказала прем'єр.

"А все це є продукт професійних піар-лабораторій. Коли бачиш - просто Ален Делон з одного боку, з іншого боку розумні слова, які записані під суфлер. А люди ж цього не знають, що на третій фразі можна там загубити думку і до четвертої не дійти", - заявила Тимошенко..

"Люди бачать не натурпродукт. При чому, це всіх політиків стосується. Бачать такий сурогат, який кимсь зліплений, кимсь пофарбований, кимсь причесаний, кимсь озвучений. Вибір по цьому робити не можна", - вважає вона.

Тимошенко наголосила, що "це просто смертельно небезпечно для кожного народу".

"Демократичне суспільство для цього придумало протиотруту, захід, який руйнує всі ці барикади пустого піару, всі ці новини, які сформовані під кандидата, коли його показують не у фас, а у профіль, тому що він там краще виглядає...це дебати", - зазначила вона.

Тимошенко вважає, що лідер регіоналів Віктор Янукович не прийшов на дебати з нею, "тому що йому страшно, що його культурного рівня не вистачить, щоб просто ці дебати провести і не насмішити країну".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування