Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Компартії розповіли про свій розрахунок на "шлюб" з Януковичем

Понеділок, 5 квітня 2010, 13:17
Участь Компартії в коаліції принесла комуністам "мізерні результати".

Про це заявив депутат від КПУ Леонід Грач в ефірі програми "Чорне та біле" на телеканалі ТВі.

"Та тактична участь Компартії у створенні коаліції і уряду принесла нам мізерні результати, якими пишатися...не доводиться", - вважає він.

За словами Грача, у комуністів був "певний тактичний розрахунок" на те, що президент Віктор Янукович виконає "ряд програмних положень Компартії".

За його словами, це зближення з Росією через вступ до Митного союзу, надання статусу державної російській мові та незближення з НАТО.

Коментуючи питання щодо статусу російської мови, депутат заявив: "Не можна ж так обіцяти-обіцяти, обіцяти народу, і потім забути, і вхопитися за Європейську хартію про мови".

"Віктор Федорович цю обіцянку дав неодноразово. Він дав у 2004, у 2006 році, у 2007 році і, природно, у 2009 році. Тому вже хотілося б хоч у щось вірити", - сказав Грач.

Крім того, коментуючи зауваження про те, що новопризначений глава Фонду держмайна Олександр Рябченко, якого пов'язують з Компартією, допоможе російському бізнесмену Костянтину Григоришину приватизувати харківський "Турбоатом", депутат заявив: "Компартія не може займатися приватизацією і тим більше виступати лобістом".

"Мені здається, що даремно на Компартію зараз вішають главу Фонду держмайна, тому що це не справа Компартії", - вважає Грач.

"Не для того регіонали, в тому числі й олігархи регіоналів, перемагали, щоб віддати комусь такий ласий шматок...Ну не віддадуть вони ні при якому лобіюванні Григоришину (Турбоатом)", - заявив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...