Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко: "Межигір'я" Януковича буде "заповідником абсолютного хамства"

Четвер, 8 квітня 2010, 11:38


Юлія Тимошенко вказує, що скасування заповідного статусу резиденції "Межигір'я" суперечить гаслу Віктора Януковича "Україна для людей".

Про це йдеться в її коментарі до рішення Кабінету міністрів від 7 квітня про скасування рішення уряду Тимошенко щодо надання "Межигір'ю" статусу державного історико-культурного заповідника.

"Нарешті... Нарешті Віктор Янукович розпочав виконувати свою програму "Україна для людей". І вся країна побачила, для яких саме людей - Україна", - заявляє Тимошенко, повідомляє її сайт.

"Почати він, як водиться, вирішив з себе. Вчора уряд Азарова скасував попередню постанову нашого уряду про надання "Межигір'ю" статусу державного історико-культурного заповідника. Інакше кажучи, державну резиденцію "Межигір'я", що за площею майже дорівнює Монако, вчора було повернуто Януковичу", - наголошує вона.

Тимошенко розповіла, що під час президентської виборчої кампанії деякі люди казали їй: "Навіщо ти тиснеш на Януковича у питанні "Межигір'я"? Ти уявляєш, що буде, коли він вийде на прес-конференцію і публічно відмовиться від резиденції? Це ж відразу дасть йому додатково 10% голосів!".

"Але я досить добре вивчила психологію таких людей і знала, що з цього боку жодної загрози не існує. Янукович скоріше відмовиться балотуватися на посаду президента, аніж від ласого шматка землі", - заявляє екс-прем'єр. 

На її думку, тепер "всім все ясно".

"Але найголовніше: не зважаючи на вчорашню постанову уряду Азарова, "Межигір'я" все ж залишиться в історії України заповідником... Заповідником абсолютного хамства, патологічної жадібності і безпрецедентної зневаги до власної країни, до людей", - заявляє Тимошенко.

"А справедливість... Справедливість зачекає. Сподіваюся, недовго", - додає вона.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...