Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович: Тимошенко пропонуватиме димові шашки всій країні

Четвер, 6 травня 2010, 13:27
 

Президент Віктор Янукович заявляє, що незабаром вся країна буде "шукати спасіння" від діяльності ініційованих лідером БЮТ Юлією Тимошенко комітетів порятунку України.

Про це Янукович заявив в четвер журналістам в Єнакієвому, де перебуває в рамках своєї робочої поїздки в Донецьку область.

"Вся Україна скоро буде шукати спасіння від них", - сказав Янукович, відповідаючи на запитання щодо свого ставлення до ініціатив опозиційних сил створити по всій країні громадські комітети спасіння України з метою протидії чинній владі.

На думку глави держави, замість того, щоб приєднатися до влади і розпочати відновлення того, що було зруйновано в державі впродовж останніх п'яти років, "вони продовжують гратися у політику".

"Я думаю, що не це зараз необхідно країні. Державі необхідна стабільність, відновлення економіки, покращання життя людей і побудова демократії", - підкреслив президент.

Янукович зауважив, що країні, безперечно, необхідна опозиція, але опозиція - конструктивна, яка пропонує альтернативні проекти і рішення, як зробити життя людей кращим.

"Вони димові шашки зараз пропонують країні. Спочатку у парламенті, а потім в усій країні", - сказав Янукович.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: