Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія Ющенка прирівняла Януковича і Кº до союзників терористів

Середа, 2 червня 2010, 16:57

"Наша Україна" просить президента Віктора Януковича та Радбез негайно переглянути своє рішення про виключення з законопроекту про засади внутрішньої і зовнішньої політики пункту щодо членства України в НАТО.

Про це йдеться у заяві "Нашої України".

На думку "нашоукраїнців", виключаючи положення про інтеграцію в НАТО, Янукович і його команда ставлять під загрозу суверенітет і безпеку України.

"Для України немає альтернативи, окрім входження до колективної системи євроатлантичної безпеки. Тому з повною впевненістю можна стверджувати, що той, хто виступає проти НАТО - виступає проти гарантування безпеки України. Той, хто агітує проти НАТО є союзником терористів, незаконних режимів, які володіють зброєю масового знищення, ядерних шантажистів, піратів, проти яких виступає НАТО", - сказано у заяві.

На думку представників НУ, самотужки Україна неспроможна забезпечити собі належний рівень оборонної безпеки "враховуючи недостатній рівень фінансування української армії".

"Відносини між "Україною та НАТО мають вагоме значення для гарантування миру і стабільності на всьому євроатлантичному просторі. Тому той, хто проти членства України в НАТО, виступає проти укріплення системи міжнародної безпеки на сході Європи, а отже проти гарантій безпеки і для наших стратегічних партнерів, зокрема Росії", - йдеться у заяві.

На думку "нашоукраїнців", процес входження до НАТО є стимулюючим чинником для проведення внутрішніх політичних та соціально-економічних реформ усіх сферах суспільного життя України.

"Тому той, хто виступає проти НАТО, виступає проти модернізації і посилення України", - зазначають вони.

Крім того, в НУ вважають, що у разі вступу до НАТО, "Україна не буде об'єктом провокацій на кшталт закликів до перегляду статусу Севастополя та Кримського півострова, або нагнітання напруження навколо острова Коса Тузла".

Українка правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...