Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман розкаже Азарову, чим йому не варто займатися

Вівторок, 6 липня 2010, 19:30

Будь-який політик, який спробує воювати з інтернетом, обов'язково програє.

Таку думку озвучила заступник глави адміністрації президента Ганна Герман під час гарячої лінії "Аргументів і фактів".

Коментуючи законопроект уряду Миколи Азарова про необхідність штрафувати інтернет-сайти, які працюють без реєстрації в режимі інформагентств, вона сказала, що "обов'язково скаже про це прем'єру під час особистій зустрічі".

"Я люблю, коли Микола Янович говорить про фінанси, про реформи, але не люблю, коли він говорить про медіа, оскільки на цю тему в Україні є фахівці краще", - заявила Герман.

Крім цього, заступник голови адміністрації президента пояснила, чому в комісії по створенню громадського телебачення немає людей, які займаються цією проблемою довгий час.

"Минула влада довго говорила про необхідність створення суспільного телебачення, але нічого не зробила", - зазначила вона.

Герман пообіцяла, що нова влада "робить все для того, щоб суспільне телебачення не було тільки ілюзією і розмовами, і не було зміною вивіски, а щоб це була справа".

Вона заявила, що нинішня концепція суспільного телебачення "враховує весь міжнародний досвід і всі ті ідеї, які висловлювалися до нас".

Чиновник нагадала, що концепція вже виставлена на громадське обговорення: "Всі пропозиції будуть підсумовані, і кращі з них будуть враховані".

Герман повідомила, що влада "відмовилася від французького досвіду, де президент призначає керівника громадського мовлення": "Ми йдемо іншим шляхом".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: