Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров готується до стрибка

Четвер, 2 вересня 2010, 13:17
Уряд напрацював оптимальний проект Податкового кодексу.

Про це заявив прем'єр Микола Азаров, відкриваючи засідання Кабміну.

За його словами, уряд опрацював 5 тисяч пропозицій, зауважень та поправок до проекту Податкового кодексу.

"Наразі ми маємо компромісний, на мій погляд, оптимальний проект", - наголосив прем'єр, зазначивши, що податкова система має стати "справедливою і ліберальною".

"Ідеологія кодексу досить проста - платитимуть всі, в рівних умовах, але менше податків. Більше податкове навантаження на багатство і споживання, і мінімальне на інноваційний розвиток вітчизняної економіки", - сказав Азаров.

"Сам проект Податкового кодексу - інноваційний документ, стрибок на вищий рівень", - наголосив він.

За словами прем'єра, у проекті кодексу ставка податку на прибуток зменшена до 19%, а норми прискореної амортизації" дають практично податкові канікули тим компаніям, які вкладають кошти в інновації, технологічну модернізацію".

"Нульова ставка податку на прибуток протягом 5 років для газулей, яким держава надає пріоритет. Наприклад, для легкої промисловості, а також для малого бізнесу", - зазначив Азаров.

"Автоматичне відшкодування ПДВ і скорочення ставки цього податку до 17% до 2014 року. Скасування ринкового збору, транспортного збору, податку на рекламу, збільшення долі надходжень від ряду зборів до місцевих бюджетів", - додав він.

За словами прем'єра, у п'ятницю уряд буде презентувати проект Податкового кодексу для ЗМІ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...