Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партійці Тимошенко поскаржилися президенту Польщі

П'ятниця, 8 жовтня 2010, 15:08
Львівська "Батьківщина" просить президента Польщі Броніслава Коморовського дати оцінку діям української влади з фальсифікації місцевих виборів.

Про це йдеться у листі-зверненні до Коморовського активістів партії, які голодують біля стін Львівської облдержадміністрації.

Вони також просять "недопустити, щоб у сусідній з Польщею державі відбулося згортання демократії і свободи волевиявлення громадян", йдеться у повідомленні прес-служби БЮТ.

Текст документу учасники голодування передали генконсулу Польщі у Львові Гжегожу Опалінському.

У своєму листі вони стверджують, що "Польща завжди була відповідальним партнером України і захищала наші інтереси перед європейською спільнотою".

"Якщо сценарій влади зреалізується, відбудеться захоплення Партією регіонів органів місцевого самоврядування Львівщини, понад 90% виборців якої у другому турі президентських виборів голосували проти Януковича", - зазначили у "Батьківщині".

Крім того, як повідомив глава львівської облорганізації партії Роман Ілик, партія має намір оскаржити рішення Львівського тервиборчкому, який зареєстрував списки "нелегітимної "Батьківщини" Деньковича".

"Головне управління юстиції у Львівській області значно перевищило свої повноваження, активно сприяючи реєстрації списків Деньковича - людини, яку 4 місяці тому з ганьбою виключили із "Батьківщини", який офіційно є членом парламентської коаліції Партії регіонів", - сказав він.

"Є роз'яснення Вищого адмінсуду, що статус голови партійної організації набувається одразу ж після відповідного обрання на конференції, а функція органів юстиції - просто взяти цю інформацію до відома", - наголосив Ілик.

"Якщо ж управління юстиції посилається на ухвалу Печерського суду, якою нам безпідставно, без розгляду справи по суті заборонили проведення обласної звітно-виборної конференції, то проводити конференцію заборонено також і Деньковичу", - сказав він.

"Під прапором "Батьківщини" до Львівської облради намагаються потрапити люди, які не мають жодного стосунку до партії. Це ставленики Петра Димінського, Василя Горбаля, СДПУ(о) і кілька зрадників-партійців, яких виключено із лав "Батьківщини", - сказав Ілик.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
07:33
Ракетний удар: ворог атакував енергооб’єкти у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях
06:26
У південно-східних областях втретє за ніч була оголошена ракетна небезпека: у Херсоні пролунали вибухи
05:48
відеоВ Росії на Кубані безпілотники атакували два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром
04:28
ISW оцінив можливості України звільнити всю свою територію від окупантів
03:22
доповненоПольща цієї ночі двічі піднімала в повітря військову авіацію 
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
оновлюєтьсяРосіяни запускали ракети: було оголошено масштабну повітряну тривогу
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповнено, фотоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова, постраждала пацієнтка
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
Усі новини...