Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Харкові на виборах збільшилася кількість психів

Вівторок, 2 листопада 2010, 17:11

За кілька днів до виборів у Харківській обласній клінічній психіатричній лікарні № 3 різко збільшилася кількість пацієнтів.

Про це "Головному" повідомив глава дільничної виборчої комісії № 437, розташованої на базі установи, Сергій Сидора.

"Моєму подивові не було межі, коли я одержав за два дні до виборів, уточнені списки. Узагалі ж, зрозуміло, хтось прийшов, хтось виписався. Здивувався я тому, скільки додалося в цій лікарні. Якщо зазвичай список був 465, то додалося 300, а на виписку лише 40", - відзначив Сидора.

Главі комісії в лікарні це спробували пояснити специфікою установи. У той же час, Сергій Сидора відзначив, що списки складає керівництво лікарні, і члени комісії ніяк не можуть на них уплинути.

"Коли почалися вибори, я другий раз здивувався, тому що в нас на дільниці утворилася така велика черга, причому, як хворі підійшли, так і люди з дому приїхали. Розмови в них такі: "Дайте мені без черги - я спізнююся на роботу". Потім зайшла досить пристойно одягнена молода людина, мені стало цікаво, куди він піде після цього. Я вийшов з дільниці, дивлюся: людина, проголосувавши в нас, сідає в іномарку і їде", - підкреслив глава комісії, відзначивши, що такі хворі спостерігалися практично протягом усього дня.

"Ці люди, на мій погляд непрофесіонала, зовсім здорові. Таких людей, я думаю, не менше сотні пройшло через нашу дільницю. Це видно було. Не треба бути фахівцем, щоб відрізнити за одягом... Вони нікому паспорта не віддавали. Якщо усіх приводили організовано, відділенням, то ці люди приходили самі, ішли самі", - заявив Сидора.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування