Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Побиття журналіста в Криму було "привітом" від голови сільради?

Понеділок, 6 грудня 2010, 12:45

Головний редактор газети "Зоря Тарханкуту" Ірина Хроль пов’язує побиття власкора цього видання Сергія Антипенка з викривальними статтями про сільського голову Сергія Кривобокова.

Про це вона сказала "Телекритиці", коментуючи побиття Антипенка вранці 1 грудня.

"В цій газеті протягом півроку ми писали про порушення в Чорноморській селищній раді Криму, які пов'язані з земельним законодавством, з грішми, роздачею землею без рішень сесій", - зазначила Хроль.

"Це вже давно нагніталося. Один з тих, хто бив, проговорився: "Це тобі привіт від голови". А напередодні його заступник, колишній голова адміністрації йому (Антипенку) теж закинув: "Ти допишешся", - розповіла головний редактор "Зорі Тарханкуту".

"Тільки з цим і пов'язуємо. Наша газета єдина, в якій публікувалися усі ці документи прямим текстом", - наголосила Хроль.

Також головний редактор газети повідомила, що двома тижнями раніше була здійснена спроба нападу на її квартиру.

За словами Хроль, заяву про побиття було направлено в міліцію відразу після інциденту, а у понеділок, 6 грудня, Антипенка викликали в прокуратуру для з'ясування обставин.

Сергій Кривобоков, за інформацією головного редактора "Зорі Тарханкуту", пішов у відпустку до кінця грудня: "Хто його знає, де він зараз", - сказала Хроль.

Напад на Сергія Антипенка, який також є депутатом Чорноморської селищної ради Криму від Партії регіонів, стався 1 грудня приблизно о 6 ранку, коли він виходив зі свого під`їзду.

Троє невідомих почали бити його металевими палицями, намагаючись збити з ніг. Антипенко вирвався й вихопив пневматичну зброю, після чого зловмисники відступили.

Постраждалому накладені шви на голові, зафіксовано побиття руки, побої по всьому тілу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування