Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Посол України розповів, коли почнуть позначати кордон з Росією

Четвер, 9 грудня 2010, 11:39

Практичні роботи з демаркації україно-російського кордону почнуться у 2011 році.

Про це заявив посол України в Росії Володимир Єльченко в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

"Я думаю, що ця робота вже почнеться в наступному році", - сказав він.

Посол поінформував, що наступного тижня відбудеться перше засідання спільної україно-російської демаркаційної комісії, яка створена відповідно до угоди про демаркацію.

"Ця комісія включає фахівців у сфері демаркації, і вона (комісія) вже на практиці буде вирішувати всі необхідні питання", - сказав Єльченко.

Він також додав, що відповідні кошти на проведення демаркації будуть передбачені в проекті держбюджету України на 2011 рік.

Крім того, посол заявив, що російська сторона поступово відновлює замовлення на ремонт військової техніки на підприємствах українського військово-промислового комплексу.

"На сьогоднішній день поновилися замовлення на ремонт військової техніки Росії на українських підприємствах. У певний час ця співпраця була припинена", - сказав він.

Єльченко наголосив, що ситуація почала змінюватися в позитивному напрямку після приходу до влади нового керівництва України.

"Я знаю, що є певні замовлення по військовій лінії на ремонтних підприємствах. Тобто зараз співпраця в цьому напрямку нарощується, процес йде нормально", - зазначив дипломат.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...