Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тягнибок знає, як побудувати суспільний лад в Україні

Неділя, 2 січня 2011, 16:23

Лише національна революція зможе побудувати в Україні суспільний лад на засадах національної та соціальної справедливості.

Про це заявив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок під час урочистостей з нагоди 102-ї річниці з дня народження Степана Бандери.

"Встановлення промосковського окупаційного режиму, політичні репресії, тотальна українофобія, що панують в Україні лише підтверджують думку, що без здійснення національної революції в Україні не вдасться побудувати суспільний лад на засадах національної та соціальної справедливості", - наголосив Тягнибок.

Політик процитував Степана Бандеру: "Провідна лінія націоналістичного шляху - повноцінна українська національна революція, а не протирежимний спротив-резистанц".

"Сьогодні політичні репресії стали повсюдним явищем, арештовують не лише за економічні злочини екс-урядовців, але й за чітку національну політичну позицію. Протягом минулого року сотні свободівців пройшли через допити репресивних структур", - цитує Тягнибока ТСН.

"Третя українська революція, а не протирежимний опір, боротьба за ідею нації, а не за ілюзорні ліберальні кліше - завдання, яке мусить виконати наше покоління", - наголосив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування