Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комуністи, які залишилися без Сталіна, хочуть відібрати гроші у Львова

Середа, 5 січня 2011, 18:57

Запорізькі комуністи пропонують зменшити субвенції з держбюджету на Львівську область у розмірі 1 мільйон 400 тисяч гривень.

Про це заявив глава фракції Компартії в Запорізькій міськраді Олександр Зубчевський, повідомляє прес-служба КПУ.

"Це справжнє знущання над тими областями, які є "донорами"... Саме області Східної та Південної України забезпечують життєдіяльність Західної України", - сказав він.

За словами комуніста, "Київ перерозподіляє кошти і направляє їх у дотаційні регіони, а такими всі ці 20 років є Західна Україна, в тому числі і Львівська область".

"Це справжнісіньке блюзнірство - виділити з бюджету області 400 тисяч гривень на завершення будівництва пам'ятника злочинцеві Бандері, причому за рахунок зменшення фінансування на 200 тисяч програми енергозбереження", - зазначив Зубчевський.

"Також на "підтримку штанів" воякам з бандформування ОУН-УПА виділено без малого 1 мільйон гривень", - сказав він.

"У мене не виникали б питання у разі фінансування пам'ятника Бандері та бандерівцям за рахунок добровільних пожертв", - додав комуніст.

"На наступній сесії Запорізької міськради фракція комуністів внесе на розгляд звернення до Кабміну та Верховної Ради зменшити субвенції з держбюджету на Львівську область у розмірі 1 мільйон 400 тисяч гривень", - заявив Зубчевський.

Як відомо, раніше на території Запорізького обкому КПУ був встановлений пам'ятник Йосипу Сталіну.

31 грудня цей пам'ятник було підірвано невідомими.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування