Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведєв зібрався до Януковича

Четвер, 3 березня 2011, 11:23

У квітні у Київ приїде президент Росії Дмитро Медведєв на чергове засідання українсько-російської міждержавної комісії.

Про підготовку засідання комісії, на якій головуватимуть російський та український президенти, йшлося під час зустрічі голови адміністрації президента України Сергія Льовочкіна і першого заступника прем'єра Росії Ігоря Шувалова. 

Як відзначив Льовочкін, тема економічного співробітництва України і Росії у двосторонньому форматі, а також на багатосторонньому рівні є дуже важливою, передає УНІАН.

"Наш двосторонній діалог продовжується, він є ефективним. Товарообіг між двома державами збільшується", - сказав Льовочкін.

 "І, звичайно, під час підготовки наступного засідання комісії стратегічного рівня між Росією і Україною, що відбудеться у квітні, для нас найважливішим питанням є розвиток такого співробітництва, яке було започатковане у 2010 році", - зазначив він.

У свою чергу перший заступник глави уряду РФ Шувалов погодився з Льовочкіним щодо позитивної динаміки розвитку та зростання товарообігу в українсько-російських економічних відносинах.

"Ми серйозно обговорюємо різні проекти міжкоопераційних зв’язків, у галузі літакобудування та атомній промисловості. Є багато інших проектів за якими ще не ухвалені рішення. Але вони готуються, щоб представити їх главам урядів і президентам", - заявив Шувалов.

Перший заступник глави уряду Росії зазначив, що засідання українсько-російської міждержавної комісії повинно завершитися конкретними результатами.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...