Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Активіст Податкового Майдану нагадав владі про меморандум з підприємцями

Четвер, 3 березня 2011, 20:41

Глава правління "Коаліції учасників помаранчевої революції", якого обвинувачують у створенні злочинної групи, половину своїх "спільників" ніколи не бачив.

Про це Сергій Мельниченко заявив в ефірі телеканалу ТВі.

"Першочергово мені інкримінували, що я разом з спільниками умисно пошкодив гранітне покриття (на Майдані Незалежності). Однак, правоохоронці не змогли цього довести. Придумали новий варіант - організовану злочинну групу. Я - організатор, 6 чоловік - виконавці. Половину з них я навіть не бачив в обличчя", - сказав активіст.

Мельниченко повідомив, що раніше сам працював у слідчих органах і, як досвідчена людина, не задоволений тим, що слідчий відмовляється ознайомити його з матеріалами, які стали підставою для пред’явлення звинувачення.

"Він показав тільки постанову про порушення кримінальної справи і протокол з заявою. Слідчий ігнорує всі клопотання, що заявляються мною та іншими звинуваченими", - сказав він.

Керівник "Коаліції учасників помаранчевої революції" нагадав, що влада підписала меморандум з підприємцями і брала на себе зобов'язання не вчиняти жодних політичних репресій та переслідувань відносно активістів податкового майдану.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування