Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Табачник просить не "полювати" на його погляди 3-річної давнини

П'ятниця, 4 березня 2011, 10:47

Міністр освіти і науки Дмитро Табачник заявляє, що його політичні погляди не впливають на його роботу на цій посаді.

Про це він сказав у парламенті під час години запитань-відповідей до уряду.

"Припиніть спекуляції. Кожна людина, незалежно від посади, має право на свої політичні погляди", - заявив Табачник.

"Я сказав, що, посідаючи офіційну посаду, я буду чітко виконувати вимоги законів, що я і роблю. А влаштовувати полювання на політичні погляди 3-4-річної давнини… Кожен з нас, перебуваючи в опозиції, може дозволити собі гостру критику чинної системи влади. Це не має жодного відношення до роботи Міністерства освіти", - додав він.

"Ви ж приймаєте до своїх лав людей, які писали дисертації про боротьбу партійних організацій за вирощування цукрових буряків? І не згадуєте, що вони говорили 5-20 років тому", - звернувся Табачник до представників опозиції.

Він також зазначив, що, "на відміну від багатьох", він першим в Україні писав дисертацію на тему сталінських репресій 30-х років і другу про феномен тоталітарно-репресивного суспільства.

Табачник також зазначив, що "в усьому світі завжди відбувається дискусія між демократичними поглядами і націоналістичними".

"І оскільки вас меншість у цій залі, то, слава Богу, народ України сповідує демократичні погляди. Націоналістичні підтримує якась частина, але її менше. Але дискусія між цими поглядами була, є і буде", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування