Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Слідчий каже, що Тимошенко все перекручує. Не рятують навіть камери

Середа, 4 травня 2011, 15:05

Слідчий Генпрокуратури у справі Юлії Тимошенко спростовує її заяву про те, що він не збирався змінювати їй запобіжний захід.

Про це сказано у його заяві, поширеній прес-службою Гепрокуратури.

"Я, слідчий в особливо важливих справах Генеральної прокуратури маю повідомити, що 4 травня 2011 року Тимошенко прибула на допит з народним депутатом Сергієм Власенком і наполягала на тому щоб допустити його як захисника у справі", - йдеться у ній.

"Мною було роз’яснено Тимошенко, що я уже прийняв рішенення про це ще 21 квітня яким відмовив у допуску народного депутата Сергія Власенка як захисника, тому, що це забронено законом України", - заявив слідчий.

Коментуючи заяву Тимошенко про зміну щодо неї запобіжного заходу, він "категорично заявляє, що вона є неправдивою, направленою на спотворення суспільної думки".

"Жодних розмов про це з обвинуваченою у мене не було, що підтверджується відеозаписом ходу слідчих дій. Після того як Тимошенко стала постійно перекручувати те, що відбувалося на слідстві, усі дії з нею фіксуються на відео", - йдеться у заяві.

Як відомо, у середу Тимошенко заявила, що слідчий спростував можливість зміни стосовно неї запобіжного заходу.

Слідчий здивувався і сказав, що ніяких таких заяв він не робить. І коли я уточнила, ця заява прес-служби прокуратури, він сказав, що до прес-служби він не має ніякого відношення, і що це заяви прес-служби, а не слідчого", - сказала Тимошенко.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: