Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Одеський чиновник "пришив" сліпим артистам зі Львова ярлик "бандерівців"

Четвер, 9 червня 2011, 17:10

Чиновник одеської мерії і депутат міськради від партії "Родіна" Григорій Кваснюк побачив у концерті незрячих виконавців націоналістичну пропаганду.

Про це йдеться в його коментарі Думской.net.

Зокрема, чиновник висловив своє обурення участю в концерті українського виконавця Сашка Положинського.

"Цього Положинського запросили. Хто це зробив і навіщо? А ось навіщо - щоб продовжувати мусувати брехливу наскрізь тезу про те, що ми - єдиний народ, що ми повинні протягувати руку... З фашистами не домовляються і з ними не шукають спільну мову. Втім, вони теж не збираються з нами ручкатися. Їхнє гасло: Україна - для титульних українців", - заявив Кваснюк.

Він також назвав Положинського "бандерівцем", "тягнибоківським активістом", а самого Тягнибока - "фашистом".

"Адольф Алоїзович Шикльгрубер був дуже навіть непоганим художником. Просто в першу чергу він був Гітлером, нацистом. Припускаю, що Тягнибок є непоганим проктологом, але в першу чергу він - український фашист. Ось так і з обожнюваним вами Положинським", - заявив Кваснюк.

Як відомо, концерт за участі Положинського відбувся на сцені Одеської Філармонії в рамках благодійного проекту "Відчинилося життя".

На сцені, у супроводі симфонічного оркестру Львівського національного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької, виступили незрячі співаки.

Заступник голови Одеської обласної ради Олексій Гончаренко, відкриваючи концерт, заявив:

"Чому я вважаю цей проект дуже важливим, і особливо сьогодні? Тому що після драматичних подій у Львові 9 травня цього року, що отримали широкий громадський резонанс, особливо в Одесі, я переконаний, що всі спроби розділити нас - порожні".

"Ми хочемо показати, що між Одесою і Львовом набагато більше спільного, ніж відмінного. Так, ми говоримо різними мовами, але ми розуміємо один одного, і для цього нам і допомагає мова культури. Тому що ми одна країна, один народ, і всі ті відмінності, які є між нами, не настільки важливі, як те спільне, що нас об'єднує", - додав він.

Видання зазначає, що Положинський на запрошення Ріната Ахметова виступав на відкритті Донбас Арени. Також він виступав на Гуморині в Одесі в 2011 році.

Кваснюк також є головним редактором офіційного видання Одеської міської ради "Одеський вісник".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування