Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Арештована квартира Тимошенко заросла плющем, а в неї під вікнами відкривають пивбар

Вівторок, 5 липня 2011, 12:56

Квартира екс-прем'єра Юлії Тимошенко в Дніпропетровську, на яку накладено арешт, пустує.

Про це пише Сегодня з посиланням на сусідів Тимошенко.

Як з'ясувалося, все арештоване майно лідера "Батьківщини" - це двокімнатна квартира у дніпропетровській сталінці у престижній Нагірній частині міста.

Як розповіла журналістам мешканка сусіднього під'їзду Наталя Іванівна, у дворі ніхто не помічав "ніяких судових виконавців або людей у ​​формі", які б цікавилися майном Тимошенко.

"Зовсім необов'язково сюди приставів надсилати, її квартиру просто занесли до списку арештованого майна і вона її продати не зможе", - сказав у свою чергу пенсіонер Микола Федорович.

Газета зазначає, що квартира Тимошенко пустує давно: балкон, який виходить у внутрішній двір, практично повністю заріс плющем, а вікна з боку вулиці Ворошилова давно не миті.

Однак, як зазначає видання, зараз мешканців будинку суд над Тимошенко хвилює лише в другу чергу.

Проблемою № 1 для всього двору стало будівництво пивбару в підвальному приміщенні з боку вул. Ворошилова, якраз під вікнами квартири Тимошенко.

"У нас вічно якісь неподобства: то бордель нам тут життя отруював, його прикрили, а тепер під вікнами у нас будуть напиватися!" - обурилася пенсіонерка Євгенія Миронова.

"Пивбар все одно побудують, адже цю справу просуває сам Єрмолаєв (Вадим Єрмолаєв, дніпропетровський бізнесмен, входить до 100 найбагатших людей країни)!", - додав сусід Микола Федорович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування