Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бютівці знайшли Twitter Кірєєва. А прокурору зробили "фальшиву сторінку"

Вівторок, 2 серпня 2011, 14:14

Депутат від БЮТ Андрій Шевченко розповів, що нещодавно з'явився Twitter судді Родіона Кірєєва.

"Відповідь на твіттер Юлії Тимошенко. Це швидше жартівливий твіттер, мабуть, ведеться від його імені, але це показник", - вважає депутат, пише Головне.

"Якщо хтось думає, що сила Тимошенко в косі, або тільки в її стилі, я думаю, що це повна недооцінка дійсності того стрижня, який є в ній і в команді", - заявив БЮТівець.

Як повідомляє "Главное", Twitter на ім'я Родіона Кірєєва дійсно існує.

Серед твітів Кірєєва: "Щось не пишеться навіть. Один Єхануров не підвів, а в іншому — нудота, що не хочеться і згадувати"; "Чим себе зайняти до четверга?"; "Треба змотатися в перукарню, освіжити зачіску. Шкода, що я відеотрансляцію заборонив, звичайно".

Він також листується з Лілією Фроловою і Юлією Тимошенко.

Водночас, прес-служба Генпрокуратури у вівторок спростувала, що в соціальній мережі Twitter з’явився аккаунт від імені прокурора Лілії Фролової, яка виступає державним обвинувачем у справі Тимошенко.

"Державний обвинувач Лілія Фролова у соціальних мережах, у тому числі Twitter, взагалі не реєструвалася та до цієї сторінки ніякого відношення не має", - стверджує відділ зв’язків зі ЗМІ Генпрокуратури.

"Крім того, звертаємо увагу на те, що на фальшивій сторінці були вказані неправдиві відомості щодо посади Лілії Фролової", - наголошує відомство, коментуючи інформацію деяких ЗМІ про те, що у Twitter нібито є сторінка Фролової.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: