Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко: "Навіть політичні репресії Янукович не вміє робити"

П'ятниця, 5 серпня 2011, 09:29

Сторона Юлії Тимошенко зареєструвала низку клопотань у Печерському райсуді Києва в п’ятницю.

Про це повідомив депутат БЮТ Сергій Власенко.

За його словами, захист повторно наполягатиме на виклику урядовців Тимошенко, представників "Нафтогазу" та "Укртрансгазу", а також низки експертів.

Крім того, БЮТ просить витребувати у Генпрокуратури лист ГПУ до голови адміністрації президента Сергія Льовочкіна, який ідентичний за змістом до відповіді заступника генпрокурора Віктора Кудрявцева на запит нардепа Володимира Олійника щодо експертизи по директивах Тимошенко.

До того ж, БЮТівці вимагають витребувати у Інституту держави і права імені Корецького оригінали цієї експертизи – і долучити її до справи, "оскільки вона (експертиза) згадувалася у свідченнях чотирьох свідків, а в матеріалах її досі немає".

Водночас, сама Тимошенко, прийшовши до суду у п’ятницю, в чергове наголосила на позбавленні її права захисту, недотриманні принципу змагальності та пришвидшенні процесу проти неї.

"Але навіть політичні репресії Янукович не вміє робити, нічого не вміє робити, і політичні репресії йому не вдаються", - заявила вона.

Станом на 9:25 засідання суду ще не почалося.

У коридорі на виклик свідчити очікують екс-міністр надзвичайних ситуацій Володимир Шандра і екс-міністр юстиції Микола Оніщук.

Крім того, у п’ятницю має бути допитаний заступник директора інституту Корецького, який підписував експертизу по директивам.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...