Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман каже, що Янукович не списував – списали у нього

П'ятниця, 2 вересня 2011, 13:46

Радник президента Ганна Герман назвала брехнею звинувачення президента Віктора Януковича у плагіаті.

Про це вона заявила у коментарі УНІАН.

"Твердження про те, що президент платив за свою книжку видавництву "Mandelbaum verlag" - це абсолютна неправда. Це комерційний проект кількох видавництв", - каже Герман.

Водночас, радник президента спростовує інформацію, що Янукович використав фрагменти чужих текстів.

"Можливо, хтось із політиків колись і використовував якісь думки з книжок Януковича. Це просто смішно звинувачувати президента, що він використовує якісь тексти Стецьківа чи Волги”, - обурилась Герман.

Вона наголосила, що інформація про плагіат книги Януковича є намагання очорнити дії президента. На думку радника глави держави, видання, яке розповсюдило цю інформацію, "все, що не робить президент, все обливає брудом".

Також Герман зазначила, що в Москві буде виданий російський варіант книги "Opportunity Ukraine", оскільки спочатку вона була написана російською мовою. Вона також наголосила, що книга отримала схвальні відгуки експертів.

"Я можу президента тільки привітати з цією книжкою", - підкреслила радник.

Нагадаємо, як стало відомо в результаті розслідування "Української правди", у книзі під авторством Януковича містяться цілі фрагменти з текстів, які раніше виходили за підписом різних осіб – від одіозного журналіста В’ячеслава Піховшека до арештованого чиновника Василя Волги.

Серед збігів знайдені тексти, датовані 2004 роком.

Повну версію читайте тут.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: