Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Апеляційному суді Криму - обшук

П'ятниця, 9 вересня 2011, 13:48

У будівлі Апеляційного суду Автономної Республіки Крим проходять обшуки і виїмки документів.

Про це пише Zn.ua з посиланням на суддів Апеляційного суду.

За їхніми словами, обшук і виїмку документів проводить старший слідчий кримської прокуратури з особливо важливих справ Морозов у ​​супроводі співробітників СБУ.

Виїмка документів проводиться у відділі кадрів, секретній частини і в серверній, де зберігається електронний архів суду.

Голова Апеляційного суду Сергій Лунін повідомив, що наразі перебуває в Києві і про інцидент в суді дізнався від своїх співробітників.

Він також не зміг відповісти на питання, у зв'язку з чим пов'язаний обшук і виїмка документів.

Водночас Лунін підкреслив, що обшук в суді може проводитися тільки за постановою суду загальної юрисдикції.

"Наскільки мені відомо, таке рішення жоден суд не виносив. Старший слідчий прокуратури АР Крим Морозов відмовився надати копію постанови співробітникам суду. Постанова підписана слідчим і, наскільки мені відомо, обшук не був узгоджений з прокурором АРК Степаном Молицьким", - додав Лунін.

У кримському главку СБУ відмовляються коментувати ситуацію. У прокуратурі Криму обіцяють надати інформацію протягом дня.

За інформацією джерел видання в правоохоронних органах, обшук в Апеляційному суді Криму може бути пов'язаний з порушеною нещодавно кримінальною справою за фактом розголошення державної таємниці.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування