Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович згадав про падіння муру і запросив Меркель у гості

Понеділок, 3 жовтня 2011, 09:39

Президент Віктор Янукович привітав керівництво Німеччини з національним святом країни – Днем німецької єдності.

Він надіслав вітання президенту ФРН Крістіану Вульфу та канцлеру ФРН Ангелі Меркель повідомляє прес-служба Януковича.

"Об'єднання Німеччини стало визначальною історичною подією, яка надала важливого імпульсу масштабним об'єднавчим процесам в Європі. Це свято німецького народу є особливо близьким і для українців, адже з падінням Берлінського муру на Європейському континенті розпочалися якісно нові зміни, які створили й підґрунтя для формування молодої української державності", - зазначив Янукович у вітанні Меркель.

У вітальних листах він підкреслив, що Україна цінує довіру та взаєморозуміння, що сформувалися в українсько-німецьких міждержавних відносинах.

Президент наголосив, що Україна високо цінує допомогу Німеччини на шляху реалізації євроінтеграційного курсу нашої держави.

Янукович висловив сподівання, що Федеративна Республіка Німеччина і надалі підтримуватиме Україну у питанні європейської інтеграції, передусім щодо укладення Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

Президент України побажав керівництву ФРН нових здобутків у їхній відповідальній державній діяльності, а німецькому народові – миру і процвітання.

Янукович також запросив Меркель відвідати Україну з візитом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування