Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Свідок: "Мені про злочин Луценка нічого не відомо"

П'ятниця, 4 листопада 2011, 08:58

Суд допитав свідка - Юлію Гладченко, яка в період, коли Юрій Луценко очолював МВС, працювала старшим інспектором апарату міністра.

Як повідомляє "ЛІГАБізнесІнформ", вона не змогла розповісти жодних чуттєвих обставин у справі.

Гладченко не давала вільних пояснень, і прокуратура одразу перейшла до запитань. Запитували переважно про її роботу в апараті.

Вона пояснила, що Луценка знала винятково як міністра, жодних особистих вказівок від нього не одержувала.

За словами свідка, те, що Приступлюк працював водієм голови МВС, вона знала з розмов, функціональні обов'язки Приступлюка їй були невідомі.

Після цього, до запитань перейшов адвокат Луценка Олексій Баганець. Він сказав, що прокуратура у своїх запитаннях торкається другорядних речей, але уникає головного - суті обвинувачення екс-міністра.

"Юліє Володимирівно, що вам відомо про злочини, у яких обвинувачується Юрій Віталійович?", - запитав він. - "Нічого", - відповіла Гладченко.

"У мене немає більше питань", - сказав адвокат.

Після цього, Луценко процитував Гладченко її слова, записані в обвинувачувальному висновку, де свідок нібито говорить, що провина Луценка повністю доведена.

"Враховуючи це, я вас хочу запитати, що вам відомо про злочин Луценка", - запитав екс-міністр. "Мені про злочин Луценко нічого не відомо", - ще раз підтвердила вона.

Суд у п'ятницю почав засідання за відсутності захисників підсудних Тарасенка, Павленова й Приступлюка, але вони не заперечували проти слухання справи в їхній відсутності.

Крім цього, у зв'язку із зайнятістю в іншій справі, на засідання не з'явився адвокат Ігор Фомін. Спочатку Луценко виступив проти продовження розгляду справи без Фоміна, оскільки той очолює його захист, але через якийсь час передумав:

"Правда, якщо свідки будуть такі ж, як минулого разу, можна взагалі без захисту проводити засідання. Прокуратура продовжує займатися тільки демонстрацією свідків, замість того, щоб від них щось почути".

Заслухавши думки учасників процесу, суд вирішив продовжити розгляд справи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування