Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка пояснили Кравчуку, що він образив вибір українців

Понеділок, 5 грудня 2011, 13:52

Висловлювання першого президента Леоніда Кравчука на адресу третього президента Віктора Ющенка некоректні, заявила Ірина Ванникова.

Про це речник Ющенка сказала УНІАНу, коментуючи слова Кравчука про те, що Ющенко став президентом випадково і не зміг реалізувати заявлені гасла через свої особисті якості.

"На мою думку, негідно першому президенту України, до якого я ставлюся з повагою, як до історичної постаті, спускатися до рівня лайливої риторики, суб’єктивних та емоційних оцінок свого колеги – президента Віктора Ющенка", - сказала Ванникова.

Вона зауважила, що не хотіла б зараз перераховувати усі позитиви п’ятирічного президентства Ющенка, як і згадувати всі негаразди та проблеми президентства Кравчука.

"Президента Ющенка обрали мільйони українці, як, власне, свого часу і Леоніда Кравчука. Коли перший президент ображає третього президента – він ображає вибір українських громадян та українську історію", - заявила речник Ющенка.

"На жаль, часом людський вимір у підході до оцінки історії не дає можливості оцінити реальні масштаби історичних подій. Маю на увазі Помаранчевий майдан і його лідера – Віктора Ющенка", - підкреслила Ванникова.

Як відомо, Леонід Кравчук в інтерв’ю радіо "Свобода" днями сказав, що "Ющенко – такий президент, як з мене курка", що він "нормальна людина, тільки ненормальний президент".

Кравчук висловив думку, що Ющенко не зміг втілити в життя те, про що говорив, бо в нього "не звідти руки ростуть".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування