Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович хвалиться, що прожив визначальний рік

Субота, 31 грудня 2011, 23:12

Президент Віктор Янукович заявляє, що 2011 рік був визначальним для України.

Про це він сказав у своєму новорічному зверненні до народу.

"Вже за кілька хвилин відійде в минуле 2011 рік. Україна прожила його достойно. Рік, що минає, без перебільшеня, був визначальним для нашої держави", - сказав президент.

"Ми будували мости й дороги, школи й лікарні, стадіони і аеропорти. ми збирали рекордні врожаї, ми відкривали Україну для світу", - зазначив він.

За словами Януковича, цього року Україна започаткувала новий рівень відносин з Європейським союзом.

Фото прес-служби президента

"Українці довели, що наша країна сильна єдністю народу. І ми надалі будемо берегти і укріплювати цю єдність", - сказав він.

Янукович підкреслив, що покладає великі надії на наступний рік і висловив упевненість, що він принесе Україні успіх та процвітання.

"Ми продовжимо модернізацію нашої країни, продовжимо будувати сучасну економічно розвинену демократичну державу", - обіцяє президент.

"У наступному році ми будемо приймати футбольний чемпіонат Європи. Ми гіднозустрінемо гостей і покажемо нашу щиру, природну українську гостинність. Знаю, дух перемоги об'єднає наш народ", - додав також він.

Янукович виступав на фоні адміністрації президента. Слід зазначити, що після виступу президента не лунав традиційний гімн України.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...